Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Pzr May 27, 2012 3:58 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: YENİ KUÅžAK ADİGE DANSLARI
İletiTarih: Cmt May 26, 2007 11:51 am 
Acemi Üye
Acemi Üye

izlemeden geçmeyin ii seyirler

En son PauKaF tarafından, Cmt May 26, 2007 11:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: YENİ KUÅžAK ADİGE DANSLARI
İletiTarih: Cmt May 26, 2007 11:56 am 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

tEşekküRLer RitSa

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt May 26, 2007 1:38 pm 
Yönetici
Yönetici

teşekürler rişta

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts May 28, 2007 11:05 am 
Yönetici
Yönetici

teşekkürler... kardeşte ikinci güzel birinci ne öle ben bişey anlamadım rapmı yapıyolar oyunmu oynuyolar çözemedim nerde yapmışlar bu etkinliği oynayanlar çerkezmi bunları cevaplarsan sevinirim... benim birinci hoşuma gitmedi ikinci biraz güzel yinede saol...

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts May 28, 2007 3:43 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

bahsettiğiniz video türkiye de çekilmiş bildiğim kadarıyla.bir grup genç rap ile adige danslarını birleştirmiş ortaya böyle bişey çıkmış.yeni nesil rap seviyor çoğunlukla ve dinliyorda sanırım onlar düşünülerek yapıldı.bence müthiş bir kompozisyon oluşturmuşlar gösterilerini çok beğendim alışılmışlardan biraz farklı..ama yinede herşey özünde nasılsa öyle kalmalı die düşünüyorum bu sadece bir gösterilik güzeldi düğünlerde böyle dans edenleri görmek istemem Wink

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal May 29, 2007 8:33 am 
Yönetici
Yönetici

elbette zaten düğünlerde böyle birşeye kimse izin vermezde ben beğenmedim hatta kızdım bunu yapanlara işin açıkcası çünkü hakkaten dalga geçer gibi olmuş bana göre tabi adam yerde tepiniyo falan bunlar bize yakışan hareketler değil. ikincisi ise adam çıkıyo kafe müziği ile birlikte bale yapıyo ayıp bişey yani olacak şey değil ben görünce zaten inanamadım yapanlar demekki ruhunda hissetmiyordu bu müziğin güzelliğini oyunun tadını yoksa düşünseler kendileride böyle birşeye kalkışmazlardı. bunları yapanlar hepsi adıgemi yoksa değilmi....

bide canımı sıkan şu oldu... yeni nesil adıge diyor eski nesli biliyormuymuş bu videoyu hazırlayanlar..

tamam müzik güzel müziğe lafım yokta işte ben oynamalarına kızdım sadece
Ona bakılırsa grup oshten adlı grupta bu şekilde elektro gitar flüt ile icra ediyor müziğini ancak bunlar gibi çıkpta oyunlarımızla dalga geçmiyorlar dinleyeceksen sende kardeş o grubu dinle benden sana tavsiye sen , ben ,o ,bu, şu, derken herkes böyle müzikleri dinler ve böyle site site kopyalayıp milletinde izlemesine vesile olursa ben sana söleyim ne çerkez oyunu kalır ortada ne bişey dediğim gibi ben bu adamlara çok kızdım hakkaten yaptıkları büyük terbiyesizlik bunu görsem yüzlerinde sölerim sen sen ol kardeş böyle insanların yaptıkları işlere ortak olma bak sen o zman ne oluyor birde milleti toplamışlar maddah bişey yapacaklarmış gibi oraya adamlar resmen dalga geçmiş bana kalırsa SAYGILAR...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal May 29, 2007 1:47 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

haklısınız fikirlerinize aynen katılıyorum zaten msjımda dikkat ettiyseniz sadece bir gösterilik güzel dedim farklı olduğu için bazen değişimlere açık olmak gerek ama sınırı aşmadan tabiki. Wink bunu yapanlar bence dalga geçmek için deil gençlerin ilgisini çekmek için yaptılar sondaki baleyi bende hiç beğenmedim hoş olmadı ama şuda ne yazıkki bi gerçekki birçok genç kültüründen bihaber yaşıyor.çevrem böyle insanlarla dolu onlardan gördüğüm için bukadar kesin konuşuyor ve gerçekten onların durumuna üzülüyorum böyle eşşiz bir kültür nasıl olurda kabul edilmez benimsenmez anlamıyorum.bu bence o kesimin ilgisini toplamak içindi bu video yu izleyerek bişeyleri keşfedebilirler yani nabza göre şerbet durumu Wink bence sizde bukadar olumsuz yaklaşmayın bu olaya karşı çıkın tabiki ama birde bu boyuttan düşünün.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal May 29, 2007 6:09 pm 
Yönetici
Yönetici

doğru sölüyorsunuz hiç kimse merak edipte kültürünü araştırmıyo bencede bunların hepsi tuzak öyle kardeşlerimizi kandırmak belkide o tarafa çekmek amacı ile yapılmış şeyler SAYGILAR...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Haz 04, 2007 4:10 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Kültürel yozlaaşmanın, kültürü koruyamamanın en güzel örneklerinden Exclamation

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi