Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Pzr May 27, 2012 2:07 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: KABARDEY BALKAR DEVLET ÜNİVERSİTESİ YENİ ÖĞRENCİLERİ
İletiTarih: Pts Ekm 11, 2010 5:39 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Kabardey Balkar Devlet Üniversitesi yeni öğrencileri yola çıktı...

2010–2011 öğretim yılında Kabardey Balkar Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi'nde burslu olarak okumaya hak kazanan öğrencilerimiz 11 Ekim’de Nalçik’e uçtular.

18 yıldır Kabardey Balkar Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi'ne burslu öğrenci gönderen Kafkas Dernekleri Federasyonu(KAFFED) bu yıl da birisi mastır onüçü lisans olmak üzere toplam 14 öğrenci gönderdi.

10 Ekim Pazar günü saat 18.00'de Federasyon binasında bir araya gelen öğrencilerimize detaylı bilgilendirmeler yapılmış ve merak ettikleri sorular yanıtlanmıştır.

Saat: 23.30'da aynı otobüs ile İstanbul’a hareket eden öğrencilerimiz saat 15.00’te Sabiha Gökçen hava limanından Nalçik’e uçmuşlardır.

Kabardey Balkar Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi'nde okuyan tüm öğrencilerimize 2010 – 2011 öğretim yılında başarı, sağlık ve mutluklar diliyoruz.

Gönderdiğimiz öğrencilerin isimleri ve okuyacakları bölümler aşağıdaki gibidir:

Resim

1- Ömer Yıldız (Yüksek Lisans-Ekonomi)

2- Canseri HOPBAÇ (Lisans-Tıp)

3- Sana KIBIÇ (Lisans-Nanoteknoloji)

4- Aslanbek TURAN (Lisans-İnşaat Mühendisliği)

5- Tuğrul ÖZKURT (Lisans-İnşaat Mühendisliği)

6- Reyda ASLAN (Lisans-Turizm)

7- Enis KÜÇÜKKOYUNCU (Lisans-Ekonomi)

8- Nilay Filiz KÖSEOĞLU (Lisans-Müzik)

9- Yaşar DEMİR (Lisans-Ekonomi)

10- Fuat Ferac KATI (Lisans-Turizm)

11- Ahmet YILMAZ (Lisans-Turizm)

12- Gökhan AKAYDIN (Lisans-Turizm)

13- Alara Mine NARTOK (Lisans)

14- Başar KAPLAN (Kolej- Mikroelektronik ve katı-hal elektroniği)

kafkasfederasyonu

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: KABARDEY BALKAR DEVLET ÜNİVERSİTESİ YENİ ÖĞRENCİLERİ
İletiTarih: Çar Ekm 13, 2010 4:45 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Bursa Kafkas DerneÄŸi'nden uÄŸurlama...

Bursa’dan bu yıl da yeni öğrencilerimizi üniversite eğitimi almak üzere Nalçik’e uğurladık.
Geçen yıl Nartan Kılıç’ın gittiği ve başarılı bir eğitim yılının ardından İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitimine devam edeceği Nalçik Üniversitesi'ne bu yıl Bursa’dan üç gencimizi daha gönderdik.
Janseri Hopbaç, Sana Kılıç ve Enis Küçükkoyuncu’da Kabardey Balkar’da eğitim alan öğrencilerimizin arasına katıldı. Bursa terminalinde gururlu veda sahneleri yaşandı.

Kafkasya’nın başarılı üniversitelerinde iyi birer eğitim almanın yanında Rusça’yı ve anadilini öğrenecek olan gençlerimizin, gelecek için umut olacağına inanıyor ve Bursa olarak her yıl daha fazla sayıda genç arkadaşımızı göndermeyi istiyoruz.

BURSA KAFKAS DERNEĞİ

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

kafkasfederasyonu

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi