Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 11:56 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: SORU
İletiTarih: Sal Şub 23, 2010 2:46 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
ratKo_pşaşe

bu sitede neden 1 msj silinse hemen olay oluyo anlamıyorum saçma bence demekki uygun bulunmamış silinmiş ne var bunda yöneticiyi suçlayacağınıza kendi yazdıklarınızı kontrol edin bence demekki iyi bişi yazmamışsınızda silinmiş hey allahım ya inanamıyorum msj silindi die olay mı yaratılır. hem neden siliyolarmış üyeliğini madem sevmedin ortamı girme seni zrla burda tutan yok

EN BÜYÜK ASKER BENİM ASKER =)) HADİ BAKALIM İSTANBUL SEN Mİ BÜYÜKSÜN YOKSA O ^ MU

Resim

Çerkes Müzikleriçerkez adige abaza çerkes kafkasya kuzey indir dinle mp3 haber tarih site

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 24, 2010 7:43 am 
Usta Üye
Usta Üye
konfederat

Merhabalar,

Bahsedilen başlığı gayet net olarak hatırlıyorum,daha önceden de birkaç yerde okumuştum;yazıya yorum yazacaktım ama fırsat olmadan malesef silinmiş;üzüldüm zira RTE'ye öyle ya da böyle değişik bir bakış açısı getirmişti.

Ayrıca,RTE'ye bir hakaret niteliği taşımadığı kanaatindeyim.

Sonuç olarak,yazının geri konulmasını arz ve talep ederim.

--------------------------------------------------

abrek80 kardeşim,ben seninle tanışmadan hiçbir yere gidemezsin Evil or Very Mad
Bu siteden, Kafkasyaya gönül vermiş insanlarla ben şahsen tanışmadan kimse ayrılmasın lütfen Wink

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 04, 2010 7:50 pm 
Yönetici
Yönetici
Bramkhan

O başlığı ben de hatırlıyorum, bir yorum da yazmıştım zaten. Hatta o yorumun ardından size bir özel mesaj atmak geçti içimden abrek80, daha sonra vazgeçtim. Ciddiye almadığım şahsınız değil, o seviyesiz yazıydı. Öyle bir yazıyı bir Kafkasyalının paylaşımıyla okumak beni utandırsa da yorumumla sizi kötü hissettirdiysem kusura bakmayınız.

Hep söylediğim şey, buradaki içerikleri kendi fikir süzgecimizden geçirmeyiz, bir konu silinince neden hemen bu aklınıza geliyor anlamıyorum. Bu basitlik karşısında kızgınlığımı da saklamayacağım.

Kimi eleştirdiğiniz önemli değil, önemli olan düzeyiniz. Ramiz dayı gibi konuştum ama mesele bu.

O yazı baştan aşağı terbiye sınırlarını aşan hakaretler içeriyordu, kaldırıldığı isabet olmuş.

Son olarak, ben de küstüm, ver bilyelerimi Taner Abi : )

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk

En son Bramkhan tarafından, Cmt Mar 13, 2010 8:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Yine Ednan Bey gibi konuşmuşum ve bir kez daha kendimden tiskiniyorum. Basitlikmiş :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 08, 2010 10:22 am 
Usta Üye
Usta Üye

bu siteyide en sonunda kendi çiftliğinize çevirdinizya helal olsun hepinize bravo...
bu sitedeki bazı insanları tanıdıkça yazdıklarını okudukça neden diaspora bu kadar aciz kalıyor anlamakta zorlanmıyorum pes doğrusu...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 08, 2010 10:40 am 
Usta Üye
Usta Üye
adige3456:)

abrek80 yazdı:
bu siteyide en sonunda kendi çiftliğinize çevirdinizya helal olsun hepinize bravo...
bu sitedeki bazı insanları tanıdıkça yazdıklarını okudukça neden diaspora bu kadar aciz kalıyor anlamakta zorlanmıyorum pes doğrusu...

Bu site kimsenin çiftliği değildir ve burda bizlerin yazdıklarını dnetleyen adminler vardır.Lütfen...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 08, 2010 11:01 am 
Emektar Üye
Emektar Üye

abrek80 bu sitede kaynaştırıcılık adına ne ararsan vardır,her fikrin,hayati görüşün mensuplarının kendi fikri kreterlerince tartışma,konuşma,fikriyat yapıp eleştirilerde bulunma kolaylığı vardır.

Geleneklerimiz adetince sataşma,şakalaşma,muhabbet,takılma vardır.

Şiir,mizah,dini paylaşım vardır.

Diasporanın sorunlarını,çıkmazlarını dillendirme,planlar projeler kendince sunanlar vardır.Genel bilgiler,bilgilendirmeler var.

Ne olsun bu site yani bu kadar çok oluşlaştırılmadan kesimler dersekte o vardır.Bu sitede kısaca Çerkes (Kuzey Kafkasyalı) olduktan sonra her kes vardır,açıktır.Yenilere,yenilikcilere,sorunlarımızın çözümlerine dair fikri,tavsiyesi olan bir sürü yüreği,gönlü açık olanlar vardır.

Nasıl dersin kendinize benzettiniz diğerek,bir kesim oluşturarak herkeside bir şekilde ötelersin abrek80.....

Demek istediğini anlayamamışta olabiliriz,tepkinden ve ikazından dolayı teşekkür ederiz de demek istediğinizi biraz açarmısın....

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 16 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi