Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 11:41 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: SİTEM
İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 7:30 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

PauKaF ''Acılar paylaştıkça azalır,sevinçlerde paylaştıkça çoğalır''

Ben sadece Alevi (Şia) kardeşlerimin ağıt günlerini paylaşayım,paylaşmaya ön ayak olayım istedim.

Bizim 1864 ağıtlarımız her kes tarafından neden bilinmez acaba?Acaba bizler başkalarının dertleriyle dertlenme duyarlılığı göstermediğimiz içinmi?

Bizler dertlilerle dertleri paylaşmadık ama, dertleriyle dayanışma gösterenler açılım eşiklerine getirdiler ülkeyi.Ne utanc verici, bizler de ancak peşlerine takılıp sağladıkları açılımlar sayesinde, cılız basın toplantıları yapar haller alabildik, onların acılarını yırtınırca haykırışları sayesinde, onlar için açılımlar tedavisinden cesaret alarak.

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: SİTEM
İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 9:57 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Aynı konuda sürekli sıkıntı çıkıyor

Forum sistemlerinin nasıl kullanılması gerektiğini bir türlü anlayamadık ya da anlamak istemiyoruz

Forum sitesinde kurallar katagoriler bölümler vardır. ve mesajlar buna uygun olarak atılmadığında karmaşa meydana gelir. Şiir bölümüne girdiğinizde karşınıza şiir yerine resim çıksa, haber okumak için girdiğiniz yerde fıkra okusanız, duyuru diye girdiğiniz yerde duyuru ile alakası olmayan herhangi bir şeye rastlasanız bir daha o forumu kullanır mısınız?

Çok basit bir mesele aslında bir konu çerkeslikle ilgili değilse ve açılan bölümlerin hiç birine uymadığını düşünüyorsanız GENEL KONULAR bölümüne yazabilirsiniz.

Bu SİTEM başlıklı mesajınızı bulamazsanız eminim onun içinde sitem edeceksiniz ama umarım bulursunuz. Katagori İsmi anlaşılır değil mi, SİZDEN YÖNETİME sitem başlıklı mesaj yönetime ise neden GENEL DUYURULARDA neyi genel duyuruyorsunuz.

Smile

Not: Duyurulara attığınız mesaj buraya taşınmıştır

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 10:26 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Oooo... pardon, yani yanlış yerden konu girişleri yapmışım.Okey ve pardon.

Sitemi mi geri aldım Pau özür dilerim de,AŞURA yazısını bulamadım,bak Sitem yazımı buldum.Beceriksizde sayılmam Mr. Green

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 10:33 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

decenqua yazdı:
Oooo... pardon, yani yanlış yerden konu girişleri yapmışım.Okey ve pardon.

Sitemi mi geri aldım Pau özür dilerim de,AŞURA yazısını bulamadım,bak Sitem yazımı buldum.Beceriksizde sayılmam Mr. Green

abi binden fazla mesaj atmışsın bence beceri ile alakası yok işine öyle geldi değil mi

Smile

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 10:44 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Allah Allah...Arıyom arıyom...Vallahi bulamadım.Günün yogunluğu herhal,herneyse yarın bakim en iyisi dinç kafayla. Mr. Green Surprised

Veee buldum,uyku tutmamıştı,rahatladım vallahi...Ahmet Kayanın altındaymış,evet ben yaşlandığıma karar verdim. Mr. Green

En son decenqua tarafından, Sal Arl 22, 2009 11:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 11:12 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

viewtopic.php?f=137&t=17181

bu olabilir mi

Smile

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Arl 22, 2009 11:16 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Yok yaşlanmamışım Pau...Saniye farkıyla beni uyarmada geçtin.Bir önceki yorumumu incele Mr. Green
Allah'a emanet ol,iyi geceler Surprised

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 7 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi