Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 11:39 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: ŞİKAYET
İletiTarih: Çar Şub 17, 2010 11:16 am 
Acemi Üye
Acemi Üye

sskp yazdı:
PauKaF yazdı:
adige_abrek siteye günlük 1200 civarında farklı kişi giriyor.
Bunların tamamını kontrol etmemiz imkansız.

Ben sitenize tesadüfen denk geldim ve çok beğendim, tam bizi bizim gibi anlatan bir site, sohbet sayfasına gelince hiç ihtiyaç duymadığım için giriş bile yapmadım. Başka arkadaşlarda belki sohbet sayfası için siteye giriyordur, aradığını orada buluyordur.
Surprised

Umarım sohbet sayfanızda forum sayfanız gibi yüksek düzeylidir...

Bir şey daha söylemek istiyorum (dikkatimi çeken) forum sayfalarınız fazla zengin tutulduğu için bazı konular gereken ilgiyi bulamadan bitirildiği kanaatindeyim, yani konular çok çabuk tüketiliyor. Başka hiçbir sitede bu kadar çok fazla konu başlığını bulmak bence biraz zor.

Neutral

Sohbet sayfasının nasıl olduğunu belirttim.Yüksek düzeyde olmadığını da biliyorsunuz.Yukarıda ben ve bazı arkadaşlarımın yazdıklarından yola çıkarak Yüksek düzeyli nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum.
Sohbet sayfasına gelen kişiler aradığını buluyor,eminim ama en azından sitenin başında Çerkeslerin yedi yıldızlı sitesi yazmasın.Bize yakışmıyor bu.Yapacakları uygunsuz hareketleri Çerkeslik adı altında yapmasınlar.Yol geçen hanı gibi oldu.(Kusura bakma Yönetici)
Bazı konular gereken ilgiyi bulmuyor,evet.Vatan,millet,dil gibi konulara çoğu kişi yorum yazmıyor.Çünkü bilgileri yok,ilgilenmek istemiyor.Çerkes olmak onlar için anlık bir heyecan.Gemiyi en çok sahiplenir gibi görünür insanlar,gemi battığında ilk önce gemiyi terkedenler olur.Dernek ortamında da yaşadık bunları.Onlar artık Türklüğü benimsemiş,Kafkasyadaki çerkeslere rus olduğunu ima edecek kadar asimile olmuş insanlar.
Bir çoğu da turancıdır.

Başka sitelerde...demişsiniz sskp.Paukaf forum kaliteli ancak,diğer siteler de kalitelidir.
Bir sitede radyo bile vardır,Ana dil dersleri bile vardır.Söyleşiler,çeviriler bile vardır.Bildiğiniz sanal kütüphane.Üstelik o sitede,Çerkes kültürü,Çerkes tarihi,Genel Tarih,Siyaset,Felsefe,Sosyoloji dışında hiç bir konuda yorum yazamazsınız.Kapatılır çünkü.Sizin ya da benim yazdığım yazılar,hemen yayınlanmaz,önce yönetici değelrlendirir,Yöneticinin kendisi yayımlar.
Daha pek çok güzel site vardır.Radyoları kalitelidir,Radyocuları Basın Yayın mezunudur.Biizm normal hayatta dinlediğimiz bazı radyo kanallarındaki spikerler gibi cümle kurmaktan aciz kişiler değildir.
Sizin diğer siteleri incelemediğiniz çok açık.Ya da denk gelmediniz.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 17, 2010 2:07 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye
sskp

adige_abrek yazdı:
Başka sitelerde...demişsiniz sskp.Paukaf forum kaliteli ancak,diğer siteler de kalitelidir.
Bir sitede radyo bile vardır,Ana dil dersleri bile vardır.Söyleşiler,çeviriler bile vardır.Bildiğiniz sanal kütüphane.Üstelik o sitede,Çerkes kültürü,Çerkes tarihi,Genel Tarih,Siyaset,Felsefe,Sosyoloji dışında hiç bir konuda yorum yazamazsınız.Kapatılır çünkü.Sizin ya da benim yazdığım yazılar,hemen yayınlanmaz,önce yönetici değelrlendirir,Yöneticinin kendisi yayımlar.
Daha pek çok güzel site vardır.Radyoları kalitelidir,Radyocuları Basın Yayın mezunudur.Biizm normal hayatta dinlediğimiz bazı radyo kanallarındaki spikerler gibi cümle kurmaktan aciz kişiler değildir.
Sizin diğer siteleri incelemediğiniz çok açık.Ya da denk gelmediniz.

Aslında benim taraflı bir tavrım yoktu bu sözümle, muhakkak çok güzel sitelerde vardır.

ben şahsen çok fazla internette gezecek kadar zaman bulabilen biri değilim. sadece bu sitedeki forumlardaki arkadaşların samimi yazılarından dolayı sohbet sayfasınında aynı olacağı kanaatine vardım.
fakat şöyle bi üye listesine baktım ve nekadarının mesaj gönderdiğine dikkat ettim ve size hak vermem gerektiğini farkettim.

Mr. Green Mr. Green

geçenlerde 11000 i aştık diye bi başlık vardı, demekki bunların çoğu bilinçlenmek için değilde geyik için sohbet sayfasına katılmaya kayıt olanlar diye tahmin ediyorum..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 17, 2010 4:46 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

Evet sskp haklısın,sadece geyik için.
Biliyorsun ya türklerde,kürtlerde,araplarda sayı önemlidir.Ancak biz çerkesler için önemli olan niteliktir.İyi yetişip yetişip yetişmediğidir.1000 tane olup boş kafa olmaktansa 25 olsun akıllı olsun.
İnanıyorum ne cevherler var içimizde. Surprised Ama bunlar suskun,sistem onları tepkisizleştirmeye itmiş:)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 18, 2010 6:51 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
ratKo_pşaşe

nıvgiko yazdı:
bişey sorucam. sohbet kısmına girebilen kişi forum kısmına yorum yazamayacak kadar aciz mi sizce.. yarın bigün foruma da dengesizce yazılar yazılsa forumu mu kapatın diyeceksiniz.. ayrıca size şunu söyleyeyim kendisini has çerkes karşısındakiini kafatasçı olarak nitelendirebilecek kadar Xabze yoksunu bazı zat- muhteremlerin yorumlarına katlanıyorsak... sohbet kısmını yönetenler de onları ayıklarken bizler de katlanmak durumunda kalacağız.. ayrıca her güzel şey taşlanır... sırf taşlanıyo diye de işin kolay yoluna kaçmamalıyız

bana söyler misin sohbete girenlerin kaç tanesi foruma giriyo?? sohbete giden onlarca insandan kaç tanesi buraya yorum yazıyo sen,gözde falan bunlar hariç???

EN BÜYÜK ASKER BENİM ASKER =)) HADİ BAKALIM İSTANBUL SEN Mİ BÜYÜKSÜN YOKSA O ^ MU

Resim

Çerkes Müzikleriçerkez adige abaza çerkes kafkasya kuzey indir dinle mp3 haber tarih site

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 19, 2010 10:14 am 
Azimli Üye
Azimli Üye
sskp

adige_abrek yazdı:
Evet sskp haklısın,sadece geyik için.
Biliyorsun ya türklerde,kürtlerde,araplarda sayı önemlidir.Ancak biz çerkesler için önemli olan niteliktir.İyi yetişip yetişip yetişmediğidir.1000 tane olup boş kafa olmaktansa 25 olsun akıllı olsun.
İnanıyorum ne cevherler var içimizde. Surprised Ama bunlar suskun,sistem onları tepkisizleştirmeye itmiş:)

Ben bu siteye üye olalı sadece 2 hafta kadar bir zaman geçmiş durumda; forumdaki konu başlıklarının çoğunu (geçmiş konular dahil) incelemeye çalıştım hep aynı kişilerin cevapları var, yani toplasanız 30-40 kişi, çok eski mudavimlerden hiçbiri yeni konulara katılmamış, demekki iyiye gitmeyen bişey var. Ayrıca sohbet ortamında düzey aramak biraz zor, içeriği bilmediğim için yorym yapmaktan kaçındım...

Ayrıca yöneticilerin açtıkları konuların çoğuna bırakın cevap yazılmasını, görüntülenme sayısı bile o kadar azki, bu durumu görö göre hergün -belki çok önemli olabilecek- birçok konu çabucak alt sayfalarda kayboluyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi