sskp yazdı:
PauKaF yazdı:
adige_abrek siteye günlük 1200 civarında farklı kişi giriyor.
Bunların tamamını kontrol etmemiz imkansız.
Ben sitenize tesadüfen denk geldim ve çok beğendim, tam bizi bizim gibi anlatan bir site, sohbet sayfasına gelince hiç ihtiyaç duymadığım için giriş bile yapmadım. Başka arkadaşlarda belki sohbet sayfası için siteye giriyordur, aradığını orada buluyordur.
Umarım sohbet sayfanızda forum sayfanız gibi yüksek düzeylidir...
Bir şey daha söylemek istiyorum (dikkatimi çeken) forum sayfalarınız fazla zengin tutulduğu için bazı konular gereken ilgiyi bulamadan bitirildiği kanaatindeyim, yani konular çok çabuk tüketiliyor. Başka hiçbir sitede bu kadar çok fazla konu başlığını bulmak bence biraz zor.

Sohbet sayfasının nasıl olduğunu belirttim.Yüksek düzeyde olmadığını da biliyorsunuz.Yukarıda ben ve bazı arkadaşlarımın yazdıklarından yola çıkarak Yüksek düzeyli nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum.
Sohbet sayfasına gelen kişiler aradığını buluyor,eminim ama en azından sitenin başında Çerkeslerin yedi yıldızlı sitesi yazmasın.Bize yakışmıyor bu.Yapacakları uygunsuz hareketleri Çerkeslik adı altında yapmasınlar.Yol geçen hanı gibi oldu.(Kusura bakma Yönetici)
Bazı konular gereken ilgiyi bulmuyor,evet.Vatan,millet,dil gibi konulara çoğu kişi yorum yazmıyor.Çünkü bilgileri yok,ilgilenmek istemiyor.Çerkes olmak onlar için anlık bir heyecan.Gemiyi en çok sahiplenir gibi görünür insanlar,gemi battığında ilk önce gemiyi terkedenler olur.Dernek ortamında da yaşadık bunları.Onlar artık Türklüğü benimsemiş,Kafkasyadaki çerkeslere rus olduğunu ima edecek kadar asimile olmuş insanlar.
Bir çoğu da turancıdır.
Başka sitelerde...demişsiniz sskp.Paukaf forum kaliteli ancak,diğer siteler de kalitelidir.
Bir sitede radyo bile vardır,Ana dil dersleri bile vardır.Söyleşiler,çeviriler bile vardır.Bildiğiniz sanal kütüphane.Üstelik o sitede,Çerkes kültürü,Çerkes tarihi,Genel Tarih,Siyaset,Felsefe,Sosyoloji dışında hiç bir konuda yorum yazamazsınız.Kapatılır çünkü.Sizin ya da benim yazdığım yazılar,hemen yayınlanmaz,önce yönetici değelrlendirir,Yöneticinin kendisi yayımlar.
Daha pek çok güzel site vardır.Radyoları kalitelidir,Radyocuları Basın Yayın mezunudur.Biizm normal hayatta dinlediğimiz bazı radyo kanallarındaki spikerler gibi cümle kurmaktan aciz kişiler değildir.
Sizin diğer siteleri incelemediğiniz çok açık.Ya da denk gelmediniz.