Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 11:24 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: PAPİ KARDEŞİMİZİN
İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 6:43 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Pau...Yönetici kardeşlerimiz.Papi Kardeşimizin Oğuzem Türkmenem şiiri vardı Dini Bölümlerde kaldırılmış görünüyor neden?

Dini bölümlerden Şiir ve Hikayeler bölümüne taşınarak yer düzenlenmesi yapılmıştır diye düşündüm,baktım yok?????????????????

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: Papi KardeÅŸimizin
İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 7:58 pm 
DeÄŸerli kardeÅŸim,
Bizim şiir kimvurduya gitti galiba, neden kaldırdılar ki?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: PAPİ KARDEŞİMİZİN
İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 8:49 pm 
Decenqua,
2 gün bekleyeceğim, eğer şiirimi geri iade etmezlerse, Allaha and olsun, bugüne kadar yazılan en acı yazıyı Paukaf sitesinde forum açan herkesin forum başlığına ekleyeceğim.

Aklıma geliyor hemen: Bu site, Koloniyal batı + Şeriatçı doğunun bir uzantısıdır, diye başlayacağım... Böyle biline. Ben Kerkük'te göğsünden çıkardığı bayrağı gözyaşları ile sulayan ak saçlı nineleri gördüm kendi gözlerimle... Ağlamaktan gözleri kan çanağına dönmüştü...

Papi

Sayfa başı

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 8:59 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

bu sitede herşey var tehdit. kan .göz yaşı yaw altı üstü bir şiir üzmeyin kendinizi Mr. Green

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 9:09 pm 
Cık... Mesele o kadar basit değil... hakan kardeşim.
Neden kaldırıyor? Demek ki bir tarafına dokunuyor... Ne tarafına dokunuyor olabilir? Çerkes tarafına mı? Sanmıyorum, Çeçen tarafına mı? Olamaz... Dağıstan, Kabartay? O da değil... Azeri, Kazak, Özbek, Türkmen, Kırgız? Olamaz... Geriye bir ihtimal kalıyor. Bu sözüme iyi kulak ver...

Bizim köyde, Cumhuriyet kurulduğu yıl, Agop... Karısı Mariya ve 6 oğlu ile yaşayan bir gayri müslim aile vardı. Cumhuriyet kurulduğunda, memleketi terketmemek için, Agop, Ahmet adını aldı, Karısı Mariya Emine adını aldı... 6 Oğlu da (Efrail, Anastas aklıma gelen iki isim) Müslüman isimleri aldılar... Ammmaaaa, kinlerini hiç yitirmediler. Kıbrıs savaşı çıktığında, kapıalrı hiç açılmadı, yüzleri hiç gülmedi...

Durum budur mokokahakan kardeÅŸim...

Yoksa niye kaldırır ki Irak'ta yaşanan dramı bu kadar güzeli bu kadar duygulu anlatan bir şiiri???

Sayfa başı

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 9:25 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

mokoko değil(mukako) Mr. Green ben bu sitdeki hiç bir yöneticinin söylediğiniz anlamda bir düşünceyle hareket edip bir engelleme yapacağını düşünmem eleştiri yapabiliirsiniz normaldir ya aslında banda düşmez bunları yazmak ama nediyim kötü niyet yoktur kısaca siz yazmaya devam edin

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 9:38 pm 
Özür... Mukakohakan kardeşim.

Siz öyle düşünebilirsiniz, ama siteye konulan haber niteliğindeki yazılara bakınca, yukarıda ifade ettiğim konular sırıtıyor maalesef. Sizler belki bizden yaşça daha genç olabilirsiniz, ama daha 30-40 yıl önce yaşanan olaylar bizleri haklı kılıyor.

O zaman düşünmek lazım...

Neden çıkardın kardeşim?
Ahlaka aykırı ifadeler mi vardı?
Irkçılık mı vardı?
Kişi haklarına mı saygısızlık vardı?
Siyaset mi vardı?

O halde? Neden çıkardın ve bu siteye giren insanlarımızın okumasına engel oldun?
Bir daha söylüyorum. İki neden olabilir: Koloniyal Batı+Şeriatçı Doğu destekli, Türk milletine düşman bir zihniyetin maşaları olabilriler ancak... Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Sayfa başı

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 10:23 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Şiiri okumadım fakat anlayamadığım bir şey var.Türkmen adında bir şiirin dini bilgiler bölümündeki yeri ne?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 10:25 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Papi kardeşim 2 gün dediğiniz gibi susma hakkınızı (bekleme) kullanın.Ben bütün söylediğiniz endişelerden olduğunu sanmıyorum.Paukaf tamamen tarafsız bir site.

Fakat bazen şiirler,yazılar alakasız yerlerde,bölümlerde oluyor.Geçmişte bende hatırlıyorum,Çerkeslik konusuyla alakası olmayan yazılar,şiirler genel bölüme aktarılsın diye tepki koyduğumu.Bu halbuki düzenleme dikkatliliğne bir hatırlatmaydı benimki ve de eleştiride almıştım.

Sanırım bu da böyle bir düzenleme uğraşı halindeyken, bir geçikme oldu veya bir karışıklık.Çünkü Şiir Dini bölümdeydi,halbuki Genel yazılar,şiirler,hikayeler bölümünde olması gerekiyordu, takdir ederseniz, ki belki böyle bir düzenlemede bir aksaklıktır diye düşünüyorum.

Bakın bende bazı sitelere de yorumlar falan yazıyorum,bu gün bir sitede konu hakkındaki bir kaç yorumum silinmiş ve de dikkatimi çekti, bir kaç kişinin yorumları da gürültüye gitmiş.Doğal olarak sizin gibi uyarı mahiyetinde yorum yazdım tekrar.

Papi kardeş hani bana cevaben yazdığınız bir yorumunuz gibi bir şey bu. Sanal alemde olur böyle şey.Fakat dediğiniz gibi 2 gün bekleyin en azından şu anki sorun için.İnanıyorum yöneticilerimizden bir açıklama gelecektir.

Haklılık/haksızlık tarafından bakarsak mevzuya muhakkak haklısınız,selamlar....

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Ekm 17, 2009 11:57 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Yine taÅŸlanan biz olduk

Smile

Koloniyal Batı+Şeriatçı Doğu destekli, Türk milletine düşman bir zihniyetin maşaları olabilriler ancak.

neler olduk iki saatte maÅŸallah

Smile

yanlışlıkla attığınız düşüncesiyle mesajınızı kaldırmıştım
farklı bir niyetimiz olamaz
eğer özrümüzü kabul edip tekrar eklemek isterseniz genel şiirler kısmına ekleyiniz.

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 11 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi