Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 10:52 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: KÜÇÜK BİR ELEŞTİRİ
İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 10:07 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Siteye yeni üye oldum.
Emeği geçenlere de allah kolaylık versin.

Puakaf nikile yazan arkadaşımızın yazıları maşallah oldukça fazla,
Fakat yazıların bazıları tanıdık çıkınca yazının sonuna bakma ihtiyacı duydum,neredeyse yazıların büyük bir kısmı Circassiancenter kaynaklı olduğunu gördüm.

Paukaf nikli arkadaşımız kendi yazıları yazsa daha değerli olmazmı,başka sitelerden copy paste yöntemiyle yazı alıp buraya aktarmak hoş olmamış.

Kaynak gösteriyor bunu takdir ediyorum ,ama bu kadar yazı yazan kişide ya daha az ve kendie ait yazı yazmalı,yada daha kendini daha geliştirmeli.
Ayrıca bu kadar yazı yazmak zorunda hissetmesi,gerekiyormu.
Bu eleştirimi dikkate almanızı rica ederim.
Sevgiyle kalın.

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: KÜÇÜK BİR ELEŞTİRİ
İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 11:00 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

paukaf nicli arkadaş kendi yazlarını yazamaz..çünki o yazar değil..sitenin adminidir..çerkes dünyası ile ilgili haberleri net ortamındaki sitelerden toplar bize ulaştırır..bizleri bilgi
sahibi yapar...diğer sitelerdeki değerli soydaşlarımızın yazılarını bize ulaştırır..her çerkes sitesi bizim kardeşimiz olduğuna göre...paylaşımları arttırmaya çalışıyoruz... Surprised

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 11:34 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Hızır Acil cevap

Sn. Yava çok sağolun,aydınlatıcı bilgiler için..

Ancak başka sitelerden alıntı yapılarak buraya konacak yazıları okumaktansa o siteye girip oradan okumayı yeğlerim.
Bana o zaman burada ne duruyorsun diyebilirsiniz,gerçekten ne duruyorum.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 11:55 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

tebrik ederim sizi...
çok olgunca bir düşünce tarzı sergilediniz..evet ne duruyorsunuz diyecem..ama bana bir çerkes olarak yakışmayacak..
Biz bir bütünün parçalarıyız...bizler el ele vererek aynı fikirde buluşmak bir bütün olmak büyümek adına farklı çatılarda toplanıyorsak..bu eleştirlmemeli tam tersine desteklenmeli..
diğer çerkes sitelerinin haberleride makaleleride burda yayımlandığı gibi...paukafın kendi bünyesinde ki yazılşarı haberleride diğer sitelerde yayımlanabilir..ne kadar güzel ki..kavgasız çekişmesiz bilgi paylaşımlarında bulunuyoruz...
bu destekleneceğine..sizin eleştirileriniz gibi kösteklenmesin...
zaten bir avuç kalmadık mı...

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 12:33 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Sn Yava

Gösterdiğiniz yol için teşekkür ederim,işinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.

Sitenize ve sizlere de kolaylıklar dilerim.
Başka sitelerde görüşmek dileğiyle ...
Hoşçakalın

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 1:33 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Uzneyla kardeşim söylediklerinizde haklılık payı yokta demeyelim fakat bilgilenme adına diğer sitelerden yapılan alıntılara karşı da olunmamalı.Yava kardeşimin dediği gibi bizler bir çok sitede çarpan yürekler değilmiyiz.Yazmak,aslında çok yazmalıyız hepimiz yazmalıyız.Münakaşalarımız olmalı geleceğe dair,ortak endişelerimize dair.

Paukafın mdvimlerinde daha çok yorumlarla fikir alış verişi,tartışmaları,eleşt,eleştirel yaklaşımları ön plana çıktı kendi tespitimce.Bununda güzel tarafı var.Neticede ortak sorunlara çözüm,fikir yürüten beyin fırtınaları oluştu.Ve bu gelişim sonrasında belki kendi yazarlarını da oluşturacak.

Önemli olan yorum yazı,fikir beyanı değilmi.Sanırım en hareketi sitelerimizden biri paukaf.Siz geldiniz,hoş geldiniz bir daha gitmemelisiniz.Sizinde görüşlerinizi,yorumlarınızı,fikirlerinizi,hayellerinizi bekleriz.Niçin bu güzel hatırlatmadan sonra gidiyorsunuz?Mesela alıntı yazılara ek veya eleştiri anlamında güzel fikirlerinizi yazıya döker yayınlatırsınız ve yorumlar bölümünde tartışır,eleştiriler sunarsınız.

Giderim demek kolaycılık değilmi Uzneyla kardeş...Hayır burada kalın lütfen. Surprised

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 2:28 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

uzneyla sen bizi daha tanımadın aramıza girsen çıkamassın sen yeterki fikirlerini paylaş bizimle ayrıca paukaf bulsun buluştursun haber yapsın yokki zararı türkiyedeki birçok gazete genelde aynı haberleri vermiyormu milliyet hürlliyet vatan vssss bunuda böyle düşünün copy paste de olsa haber haberdir şimdi birçok site var sizi nerden bulalım hazır gelmişken kalsaydınız Mr. Green Mr. Green

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 6:17 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Uzneyla ilginiz ve fikirlerinizi paylaşmanız nedeniyle teşekkür ederim.

Neden ben yazmıyorum, oku, düşün, yaz diye bir kural vardır. Ben kendimi hala okuma safhasında görüyorum, yazmak o kadar basit olmamalı, yazar demek bir toplumun aydını demektir bana göre ve bir toplumu temsil eden aydın olmakta şuan benim haddime değildir. Önce okumayı bitirelim sonra toprağın altında biraz bekleyelim toprak cömerttir mutlaka bişeyler çıkar...

İkinci mesele burası bir FORUM sitesidir. Forum sitelerinde açılan başlıklar sizin olmak zorunda değildir. Zaten bu kadar çok katagoride kendi yazılarınızı paylaşmaya kalksanız gece gündüz yazı yazmanız gerekir. Forum: Bilgi ve tartışmalar içerir.

Üçüncü mesele neden başka yerdeki yazıyı burda okuyayım ki diyorsunuz. Ben internetin başına geçtiğimde bir görev gibi hemen hemen bütük aktif çerkes sitelerini dolaşır yeni ne olup olmadığını kontrol eder, onların çoğunu okur, değerli bulduklarımı da sitemizdeki insanlarında faydalanması için burda paylaşırım. Bu ekstra bişey çıkmadığı zaman yaklaşık bir buçuk saatimi alır. Diğer düzenlemelerle birlikte mutlaka 2 saat kadar sadece siteye çalışmakla geçer. Bu bir iş gibi artık zevk ile yaptığım ama zevk olsun diye yapılan bişey değildir. Ben internete girdiğim zaman herkes gibi direk istediğimi yapamam önce görevlerimi yerine getirmeliyimdir. Yoksa huzursuz olurum... İşte bu süre zarfında burya taşınan yazıları bir kişi bile okusa hedef gerçekleşmiştir , kaldı ki paukaf çerkeslerin en fazla ziyaret edilen sitesidir. Bunu site istatistiklerinden takip edebilirsiniz. Sizin en büyük diye gördüğünüz siteler 300-400 ziyaret alırken biz 1300-1400 ziyaret alırız.

Son söz : iyi bakan iyi görür : )

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Şub 26, 2010 10:34 pm 
Yönetici
Yönetici

Sn Uzneyla

Lütfen birbirimize karşı dürüst olalım Smile

26 Şubat 2010 saat 09:58 de üye oluyorum,ve saat 10:07 de siteyi daha doğrusu şahsı eleştirmeye başlıyorum Smile

Yanlış anlaşılmasın eleştiri elbette yapılmalıdır,ama bu kadar kısa sürede bir eleştirinin yapılmasında buram buram art niyet kokuyor ya hayırlısı bakalım

İlyas emeğime yüregine sağlık sigoş ben senin nelerle ugraştığını az çok biliyorum

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 27, 2010 1:36 am 
Acemi Üye
Acemi Üye

Bu arkadaşa verilecek en anlamlı yanıt aslında hiç yanıt vermemeniz olmalıydı.Bu arkadaş yeni üye olan birisi olamaz , bu kadar kısa zamanda böyle bir eleştiriyi yapabiliyorsa , bu onun yeni üye değil eski bir üye olduğunu ama mevcut kayıtlı niki ile bunu söylemeye/yazmaya cesaret edemediğidir.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi