Uzneyla kardeşim kapalı kutu geldiniz ve gidiyorsunuz.Böyle olmamalı,doğruda değil.Evet bir eleştiriye cesaret ettiniz bizlerde eleştirinizin yersiz olduğunu,sert olduğunu belirttik dilimiz döndüğünce.Ve paukafın aynı zamanda bütün bizim olan sitelerden alıntılar yaptığınıda söyledi adminimiz.Ve bizim kendine ait yazarlarıda var az veya çok.Amma Forumlar bölümünde hemen hemen bütün site üyeleri yorumlarla bir yazar haharetrinde kazanımlaştırılıyor tartışma rahatlıklarıyla,fikir beyanı genişlemeleriyle.Ve de bizlerin esasta çok önemli sorunları üzerinde yoğunlaşmalar,fikir,çözüm,plan proje yapılanmalarına dair doğaçlama düşünler ifadelendirilmeleri kazanılıyor.
Bende diğer sitelerimizi dolaşıyorum.Çerkes halkının poroblemlerine yönelik fikir alış verişlerinin paukaf kadar çok olduğu bir site yakalayamadım ve yakalayamassınız.
Tabiki de bütün siteler bizim ve bizim olan sitelerdende alıntılar yapacak ve diğer sitelerin görüşlerinide kendimizce öğrenerek yoğrulacağız.
Doğrusu tepkinizin hali hazırlığının nedenini şahsen çıkartamadım.Hatta tam tanışamadık yanılıyormuyum.Nerelisiniz mesela Adiğemi,Osetmi,Çeçenmi v.s. hangi boydansınız gibi.
Kalın lütfen Çerkes Kızar Amma Darılmaz.