Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 10:52 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: KÜÇÜK BİR ELEŞTİRİ
İletiTarih: Cmt Şub 27, 2010 9:14 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Sn yazarlar ve sanırım üyeler

Yapılan eleştiriye verilen cevaplardan bazıları çok açıklayıcı idi,bunun için sağolun,bazıları da çok garipti.

Biribirimize karşı dürüst olalım,çok garip bir cümle,dürüstlüğün dışında ne yaptığığımı merak ediyorum ,bana dürüst olmadığımı ve cevap b,le verilmemesi gerektiğini öneren Sn İisgor neye dayanarak bu çirkin kelimeleri, yazılar merak ettim.

Ben güye siteye yeni üye olduğum için bu kadar kısa sürede nasıl eleştiri yapabilirmiymişim.
Bu sözün ve yazının sahiplerini akla ve izana davet ediyorum,Paukaf sitesinde ki yazıları okumak için üye olmak zorunluluğu yoktur,siteye girince var olan yazıların tamamını okuyabiliyorsunuz,bunu Sn yazarların bilmemesinemi yorsam diyoum,ama bilmemeleri mümkün değil,çünkü burayı en bilenler olmalılar,çünkü burada yazılorlar.
Bilerek yazıyorlarsa çok ayıp,gerçekten çok çirkin ve ayıp,bu ve benzer çerkes sitelerini iki yıldır takip ediyorum,ve sık sık da okuyorum, en sonunda bir eleştiri yapayım,gördüğüm yanlışı düzeltebilirlerse belki katkım olabilir diye düşünüp o talihsiz yazıyı yazdım.

Keşke yazmasaydım,bir yazıdan ve haklı bir küçük eleştiriden bu kadar çirkin hitaplara muhattap olacağımı bilsem kesinlikle yazmazdım.
Çok üzgünüm,sizleri böyle tanıdığım için gerçekten çok üzgünüm.

Yazdığım yazıyada pişman oldum,insanlık kaliteleri malum kişilerle muhattap olduğum içinde pişmanım,keşke yerimde otursaydımda yazmasaydım.
En çok üzüldüğüm şeyde İisgor nikiyle katılan kardeşimin yazdığı senaryodur.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 27, 2010 10:22 am 
Yönetici
Yönetici

Sayın Uzneyla;

Paukaf forumlarının bir kaç bölümü haricinde diger bölümler üye olmadan da okunabiliyor, Smile

Benim sizin hakkınızda olumlu veya olumsuz düşünmeme sebep olacak şeyler sizin yazdığınız kelime ve cümlelerdir.İlk yazınızda başlıkları belirli bir süredir okudugunuza dair bir izlenim bir cümle ve bir açıklama bulunmamakta, dikkat ederseniz sadece yeni üye oldugunuz belirtilmektedir.

Eleştiri kadar önemli olan bir değerde tutarlı olmaktır.Bu başlıkta sizin mesajlarnızda belirttiğiniz eylemleri gerçekleştirmeniz adına artık size cevap yazmayacağım

İyi günler size

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 27, 2010 10:35 am 
Usta Üye
Usta Üye
adige3456:)

Kafkasya yazdı:
Sn Uzneyla

Lütfen birbirimize karşı dürüst olalım Smile

26 Şubat 2010 saat 09:58 de üye oluyorum,ve saat 10:07 de siteyi daha doğrusu şahsı eleştirmeye başlıyorum Smile

Yanlış anlaşılmasın eleştiri elbette yapılmalıdır,ama bu kadar kısa sürede bir eleştirinin yapılmasında buram buram art niyet kokuyor ya hayırlısı bakalım

İlyas emeğime yüregine sağlık sigoş ben senin nelerle ugraştığını az çok biliyorum

Surprised dayıma katılıyorum arkadaş tilki zannetmiş sözde ama becerememiş

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Şub 27, 2010 5:38 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Eleştirilerin olması güzel bişey. Bu değer verip daha iyi olması için samimi şekilde verilenfikir beyanıdır. Bunun yanında bu eleştiriyi yapana teşekkür edip saygı duyduğumuz gibi konu hakkında kendisine yapılan eleştirilere de aynı şekilde karşılık vermesini bekliyorum.

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 02, 2010 6:25 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Küçük eleştiri yazısı için yazan herkese...

Hassasiyetiniz için herkese teşekkür ederim,
Hepine kolaylıklar dilerim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 02, 2010 6:46 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Uzneyla kardeşim kapalı kutu geldiniz ve gidiyorsunuz.Böyle olmamalı,doğruda değil.Evet bir eleştiriye cesaret ettiniz bizlerde eleştirinizin yersiz olduğunu,sert olduğunu belirttik dilimiz döndüğünce.Ve paukafın aynı zamanda bütün bizim olan sitelerden alıntılar yaptığınıda söyledi adminimiz.Ve bizim kendine ait yazarlarıda var az veya çok.Amma Forumlar bölümünde hemen hemen bütün site üyeleri yorumlarla bir yazar haharetrinde kazanımlaştırılıyor tartışma rahatlıklarıyla,fikir beyanı genişlemeleriyle.Ve de bizlerin esasta çok önemli sorunları üzerinde yoğunlaşmalar,fikir,çözüm,plan proje yapılanmalarına dair doğaçlama düşünler ifadelendirilmeleri kazanılıyor.

Bende diğer sitelerimizi dolaşıyorum.Çerkes halkının poroblemlerine yönelik fikir alış verişlerinin paukaf kadar çok olduğu bir site yakalayamadım ve yakalayamassınız.

Tabiki de bütün siteler bizim ve bizim olan sitelerdende alıntılar yapacak ve diğer sitelerin görüşlerinide kendimizce öğrenerek yoğrulacağız.

Doğrusu tepkinizin hali hazırlığının nedenini şahsen çıkartamadım.Hatta tam tanışamadık yanılıyormuyum.Nerelisiniz mesela Adiğemi,Osetmi,Çeçenmi v.s. hangi boydansınız gibi.

Kalın lütfen Çerkes Kızar Amma Darılmaz. Wink Surprised

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 02, 2010 7:06 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Sn Decengua

Duyarlı ve içten yazınız bu soğuk kış günlerinde insanın içini ısıtıyor,bunun için teşekkür ederim,burası bir tür Xasedir,yani işlevi bakımından enternasyonal Xase dir.Buralar paylaşımların olmasını ve etkileşimin olmasını sağlayan yerlerdir,bu sitelere girip düşüncelerimizi yazmak istiyoruz,eleştirmek katkıda bulunmak,öğrenmek istiyoruz.
Bunları da samimi olarak yapmak istiyoruz,lakin bazı kişilerin yazılarını da okuyoruz,hadsiz hudutsuz,saygısız,ölçüsüz ve kimliksiz yazılarda bizi geri durmaya zorluyor.
Çünkü bir küçük yazıdan çok çirkin hitaplar çıkıyor,karşılıklı konuşmada asla cesaret edilemeyecek sözler böyle sitelerde pervasızca yazılabilyor,bu yaştan sonra çıkıp türkiyede insan mı arayalım diye kendimizi geri çekmek zorunda kalıyoruz.

Okuyorum ve insanların onuruna dokunan yazılar oluyor,çok şükür ki bunların sayısı az ama yinede ortamı bulandırmak için yeterlidir.

Bu yazıyı sizin ve diğer katılımcıların devat edici yazılarını okuduktan sonra yazmaya karar verdim,umarım yanlış yapmamışımdır.

Hepinize selam ve sevgiler

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Mar 02, 2010 7:48 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Bu yazıyı sizin ve diğer katılımcıların devat edici yazılarını okuduktan sonra yazmaya karar verdim,umarım yanlış yapmamışımdır
---------------------------------------------------------------------------------------

Estafurlah...Şu oluyordur belki ve bunun tepkilerine maruz kalıp haklı tepkiler ediniyorsunuzdur,ediniyoruzdur.

Mesela daha bir eleştirellikten ziyade ilk oğrayışlarımız yumuşak mevzularda iştirak olup hatta olması gereken sert eleştirileri de zamana bıraksak mesel.Yada ismini söylediğiniz site dışındaki diğer sitelerimizden bir çoğunun fark edemediği değişik konulardaki yazıları taşısanız bilgilenmelerimiz adına.Yahut ortak sorunlarımız adına fikirlerinizi,görüşlerinizi dökseniz yazıya,yorumlara.Tartışma alanlarında,tartışılan konularda veya arayışlar,çözümler çabalarıyla fikirler beyan edenlerle yarışa dahil olsanız.

Yani yanlış anlamayın sadece samimi olarak fikrimi beyan ettim.

Yani kalın burda,bulaşın,sataşın bize.Bizde size tabi.Tanışamadıkmı amma...

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Mar 08, 2010 4:58 pm 
Yönetici
Yönetici

Uzneyla güzel yazılarınızla sizi aramızda görelim olmaz mı?

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 15, 2010 1:03 pm 
Usta Üye
Usta Üye
kabardeyoguz

Uzneyla yazdı:
Sn Decengua

Duyarlı ve içten yazınız bu soğuk kış günlerinde insanın içini ısıtıyor,bunun için teşekkür ederim,burası bir tür Xasedir,yani işlevi bakımından enternasyonal Xase dir.Buralar paylaşımların olmasını ve etkileşimin olmasını sağlayan yerlerdir,bu sitelere girip düşüncelerimizi yazmak istiyoruz,eleştirmek katkıda bulunmak,öğrenmek istiyoruz.
Bunları da samimi olarak yapmak istiyoruz,lakin bazı kişilerin yazılarını da okuyoruz,hadsiz hudutsuz,saygısız,ölçüsüz ve kimliksiz yazılarda bizi geri durmaya zorluyor.
Çünkü bir küçük yazıdan çok çirkin hitaplar çıkıyor,karşılıklı konuşmada asla cesaret edilemeyecek sözler böyle sitelerde pervasızca yazılabilyor,bu yaştan sonra çıkıp türkiyede insan mı arayalım diye kendimizi geri çekmek zorunda kalıyoruz.

Okuyorum ve insanların onuruna dokunan yazılar oluyor,çok şükür ki bunların sayısı az ama yinede ortamı bulandırmak için yeterlidir.

Bu yazıyı sizin ve diğer katılımcıların devat edici yazılarını okuduktan sonra yazmaya karar verdim,umarım yanlış yapmamışımdır.

Hepinize selam ve sevgiler

hayırlı olsun .....ne diyelim sonuçta insanoğluyuz ve hatalara açığız..o nedenle yapıcı olmaya çalışmak en iyisi...başarılar....

"Andolsun ki o ağacın altında sana biat ederlerken Resim, o müminlerden razı olmuştur. Kalplerinde olanı bilmiş, onlara güven duygusu vermiş ve onları pek yakın bir fetihle ödüllendirmiştir.” (Fetih, 18)
Rasûlullah (sav) buyuruyor:
"Cihad amellerin zirvesidir; kubbesidir" (Tirmizî, Fezâilu'l-cihâd 22)

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 20 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi