Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 10:44 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 116 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: HİÇ HOŞ DEĞİL
İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 1:53 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
mirhaquyj

Resim

Yukaridaki mesaj bana 29 ekim 2008 14:22 de geldi. Mesaji actim icinde powerpoint sunusu vardi. Bilgisayarima indirdim ve seyretmeye basladim. Bu sunu hangi amacla yapilmis ve hangi amacla paukaf forumundan gelebiliyor. Acaba icerigini gercekten anlamis misiniz?
Cok terbiyesizce hazirlanmis bir sunu bu. Bunu hazirlayan kisiyi kiniyorum. Dogal asimilasyonumuzun sebebi "Cerkes Kizlari" diye tabir edilmis soydas kadinlarimiza mal edilemez. Cok asagilayici bir durum. Paukaf'dan boyle bir mesaj beklemezdim dogrusu.
Bunun oneminin bir an once anlasilmasini ve gerekli yerlerden gerekli ozurun dilenmesini rica ediyorum.

Ayrica bu sikayetimi dile getirecek bir baslik secemedim. Bu yuzden bu ust basliga yaziyorum.

Saygilarimla,
Baris Akgoz ( mir haquyj)

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: HİÇ HOŞ DEĞİL
İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 2:26 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Slayt Herhangi Bir Hakaret Ya Da Kötüleme İçermiyor Tam Aksine Çerkes Kızlarına Verilen Değeri Gösteriyor

Asimilasyonun Birinci Etkeni Çerkeslerin, Farklı Kültürdeki İnsanlarla Evlenmesidir. Bu Slaytta Buna Vurgu Yapılmıştır

Bu Başlığı Okuyanlarda Slaytı Gömedilerse buradan indirebilirler

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 3:03 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
eskimezarlik

açıkçası bu siteye tekrar gelmemin nedeni bu..tekrar üye olduğumdan beri bana gelen mailin yer aldığı bir konu arıyordum..ve sonunda buldum...

günümüzde sadece kızlarımız mı başka milletlerden insanlarla evleniyorlar....?
bu kızların babaları da neredeler, bütün suç annelerinde mi?

bu kadar saçma ve aşşağılayıcı bir olayın tarafınızca acilen düzeltilmesidir dileğim...bir kaç örnek asla genelleştirilmemeli..

bahsedildiği üzere yatlardan katlardan paradan çevreden hoşlandığımız aradığımızın bu olduğu söylenmiş...bu slaytı hazırlayan arkadaşlar siz kimsiniz de bu karara varabiliyorsunuz?? kaç kişiyle görüştünüz ne kadar istatislik yaptınız kanıtınız nedir?? sizin yaptığınızı bize başka bir milletin insanları yapmıyorlar.. bahsettiğiniz haynape bu mudur?

isterdim ki böyle bir siteminiz varsa da bunu esprili bi şekilde anlatsaydınız hep beraber gülseydik...demişsiniz ya canınız saolsun..kusura bakmayın arkadaşlar sizin canınız saolmasın..yazıklar olsun...!

ben balıkesirde yaşıyorum.en azından birinizi bekliyorum buraya bu anlattıklarınızın hala arkasındaysanız yüzüme söyleyin ki adige kızlarında halen ne kadar adigelik varmış görün...

bu slaytı hazırlama cürretini kendinde bulan çorumlu adige delikanlıları....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 3:45 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

hayatını çerkesliğe adamış insanlar bu slaytı hazırlayanlar ve çerkesliğede çerkes insanınada çok fazla değer verdikleri için hazırlanmıştır.

hakaret olarak algılamanız çok garip

elbette sadece çerkes kızları değil evlenen sizde çerkes delikanlıları için bişey yapın onuda yayoınlayalım Smile

bu kadar abartılacak bir mevzu değil biraz daha mizahi bakmanızı ve yazanların samımiyetinden emın olmanızı rica edıyorum ...

yazılarınızı okuyanda slaytı hazırlayanlar çerkeslerden nefret edıyorda hakaret dolu bişeyler yapmış sanacak Smile

dertli olan çerkes delikanlılarından destek bekliyoruz

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 3:56 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
eskimezarlik

arkadaşım yazılanlarda bir miktar olsun mizac bulabilseydim ben de katılırdın onlara desteklerdim... saçma sapan bi genelleme var...ne demek hakaret yok...

bana kimse beş kuruş para için yat için kat için adige delikanlısını geçiyor diyemez...bir adige pşaşe olarak benim beğenmediğiniz xabzemde bu bana hakarettir... sana diyen mi var dersen de bahsettiğim de bu, tüm adige kızlarından bahsediyor....

hazırlayanın neyi ne kadar olduğunu beni hiç ilgilendirmiyor...ve ben onların yaptığı gibi adigeliklerini de yargılamıyorum...haddim de değil...isterim ki herkes bilsin haddini....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 3:59 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

saygı duyarım Smile

benim şahsi fikrim gayet güzel olmuş umarım izleyen çerkes kızlarıda kendilerine ders cıkarır

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 4:05 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
eskimezarlik

bence bu fikri savunma...
afedersin ama ben saygı duymuyorum ve kınıyorum....
biz semerkew bilmeyen insanalr değiliz...bunu hazırlayan arkadaş veya arkadaşlar dillerini tarzlarını güzel kullansalardı onlardan daha ağır eleştirirdim kendimizi....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 4:08 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

bencede bu kadar abartılacak bir şey yok.Terbiyesizlik denecek kadar da bir şey yok.Hem burda bi genellemede yok aslında sadece anlatılanları yapan adige pşaşeler için hazırlanmış belli ki. Birazda adige pşaşelerden yana yaraları olan birileri yapmışa benziyor. Bence bu slaytta bütün suş adige pşaşelerine falan atılmamış.Dertli adige delikanlıların feryatları gibi düşünmek lazım bence.Aynı slayt erkekler içinde yapılabilir.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 4:12 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
eskimezarlik

kesinlikle kabul edilemez...tavrımı da yerinde buluyorum..bize gelen maillerde adige delikanlılarını yok sayanlara yazmıyor...tüm adige pşaşelere yazıyor....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Ekm 29, 2008 4:18 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

Allah Allah gerçekten bu kadar tepki göstermeniz beni şaşırttı.Adige pşaşeleri Bundan daha iğneleyici slytlar videolar gördüm ama böyle tepki gösterenle karşılaşmadım.Hep mizah olarak algılanırdı böle şeyler.Ama Anlaşılan siz baya kızmışsınız...

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 116 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi