|
BEN ÇERKES'İM
Ben Çerkes'im Vatanımdan sürülmeme inat Ben Çerkes'im Bir zamanlar vardı altımda kır at Koşuyordum rüzgara inat Şimdi geriye kalan tek bir ad Olmuşlara ,olacaklara inat Ben Çerkes'im
Ben çerkes'im Ürdün'de Abbas'ım ,Amerika'da Harry İsrail'de Lavro'yum ,Anadoluda Veli Yakıyordu için için beni Eritiyordu Kafkasların ateşi Kosova mezarlarında diri diri Çerkes Salihiç'im ben,Miloseviç onun katili Miloseviçlere inat Ben Çerkes'im
Ben Çerkes'im Çok korktum ,çok ağladım Gördüm ki Ne görenim varmış ,ne de duyanım Çaresiz yapıştım yakasına koca Rusya'nın O halde iken bile etmedi bana kimse yardım Damarlarımdan sonuncusu bile çekilirken kanımın Bir gramı değerlidir sizden inanın Vatanımdan sürülmeme sessiz kalan dünyanın Ölümümü seyredenlerine inat Ben Çerkes'im
Ben Çerkes'İm Ölmedim ,ölmem ,ölmeyeceğim Bırakın zalimler artık hesap ödemeyeceğim Öyle bakma Karadeniz Sende suçlusun Moskof kadar Boynuna atlayan herkesi yuttun ta dibine kadar Yaşadıklarım artık olsada son dem Öldüremeyeceksiniz beni ölmeyeceğim Vatanımdan sürülmeme inat Altımda bir kır at Bütün dünyaya inat Ben Çerkes'im !
THAWŞEÇALE
_________________ '' ХЭХЭСЫМ И ХЭКУР И АНЭДЭЛЪХЪУБЗЭ '' THAWŞEÇALE
|