Kayıt: Sal May 08, 2007 4:27 am İleti: 20090 Konum: MUDAREY-Гъубжь
|
ANADİLİM HANFEN Alim Çeviri: Atalık Rafet Atalarımın yurdu Sen gözlerime ışık, Sağlam bastığım yersin, Kimseye benzemezsin. Sen, kıymetli ocağında Yürüyen xabzem Anadilimi dillendiren Konuşturansın!
Güzel günlerimizi, Acı günlerimizi Sen düzenliyor Güzel yolda yürüyorsun. Anadilim, Adige xabzem, Senin olmadığın yerde Bende olmak istemem!
Sen gözümüz canımızsın, Soyumuzun kalbisin, Anamızın özündensin, Anadilimizsin. Seni sevmeyen Kimse, iyiliği bilmeyendir. Seni geride görmek isteyen Akıldan yoksun olandır.
Kalbimin ilacı, Canımın çok sevdiği, Ben sana içten Adige saygısı duyuyorum. Adige milletiyle, Beraber gelen xabzem, Anadilimle Konuşuyorlar birlikte!
Анэдэлъхубзэ
Адэжь щ1ыналъэ Си нэр зыгъаплъэ, Си лъэр здэбыдэ Зыми хуэмыдэ. Уэ уи жьэгу дыщэм Щызек1уэ хабзэм Анэдэлъхубзэр Ныдобзэрабзэр!
Дэ ди гуф1эгъуи, Ди нэщхъеягъуи Тхузэбгъэзахуэу Утетщ гъуэгу махуэ. Анэдэлъхубзэ, Адыгэ жьабзэ, Уздэщымы1э Сыщыремы1э!
Уэ ди нэ ди псэ, Лъэпкъым и гупсэ, Анэм и жьабзэ, Анэдэлъхубзэ, Уэ узижагъуэр Хэтми мыщ1агъуэ, Узыгъэик1эр Акъыл тхьэмыщк1эщ!
Си гум и хущхъуэ, Псэм и 1эф1ыщэ, Сэ уэ пхузощ1ыр, Адыгэ ф1ыщ1э. Адыгэ лъэпкъым, Къыдек1уэк1 хабзэр, Анэдэлъхубзэм Ныдобзэрабзэр!
Хьэнфэн А. circassiancenter
_________________ Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski
|
|