KAFFED’TEN GENEL KOORDİNATÖR CUMHUR BAL’A VEDA YEMEĞİ Eşinin üç yıl süre ile
Kahire Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği görevine atanması nedeniyle görevinden ayrılan
Cumhur Bal’a KAFFED bir veda yemeği düzenledi. Geleneklerimiz çerçevesinde süren yemekte anılar tazelendi ve sıra ile söz alan katılımcılar Cumhur Bal’a bu güne kadar vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ettiler.
Cumhur Bal’ı biraz tanıtacak olursak:
Abaza olan Cumhur Bal 1958 Yozgat doğumludur. Okumak üzere Ankara’ya geldiği 1971 yılından itibaren derneklerimizle sürekli ilişkisi olan Cumhur Bal bu güne kadar verilen birçok görevde yer almıştır.
Bunları kısaca sıralayacak olursak:
1992 Ekim – 1993 Nisan Aslan Arı başkanlığında oluşturulan KAFDER müteşebbis heyet üyeliği,
1993 Nisan – 1993 Kasım Aslan Arı başkanlığında oluşturulan KAFDER Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği,
1993 Kasım – 1994 Hikmet Kandemir başkanlığında oluşturulan 1.Dönem KAFDER Yönetim Kurulunda Genel Sekreter,
2002 – 2003 Temmuz Muhittin Ünal başkanlığında oluşturulan son KAFDER Yönetim Kurulunda Genel Sekreter,
2003 Temmuz - 2003 Aralık tarihleri arasında Muhittin Ünal başkanlığında oluşturulan KAFFED Kurucu Yönetim Kurulunda Genel Sekreter,
2003 Aralık - 2005 Aralık Muhittin Ünal başkanlığında oluşturulan 1.Dönem KAFFED Yönetim Kurulunda Genel Sekreter,
2005 Aralık – 15 Ağustos 2011 KAFFED Genel Koordinatörü.
Camiamıza, kurumlarımıza uzun yıllar emeği geçmiş olan Cumhur Bal’a teşekkür ediyor bundan sonraki hayatında da başarı ve mutluluklar diliyor; kendisinden
internet çağını yaşadığımız günümüzde katkı vermeye devam etmesini bekliyoruz.
KAFKAS DERNEKLERİ FEDERASYONUkafkasfederasyonu.org