Saygıdeğer asil insanlar; Son yıllarda toplumda yaşanılan fırtına eserken
KAFFED'in genel kurulu geldi. Genel Kurula ramak kala ve fırtına tüm şiddetiyle devam ederken arenaya hizmette varım diyen iki değerli arkadaşımız
başkan adayı olarak çıktı.
Her ikisinide tanıyan biri olarak her ikiside toplumumuzun hizmetinde bulunmuş ve hizmete devam diyen şahsiyetlerdir.Her ikisinide cani yürekten kutlarım.
Aday sayısı ikiye çıkar çıkmaz bazı sayfalarda ''
hangisinin kazanması halinde ne gibi değişikliklerin olabileceği'' şeklinde (aslında iyi niyetle yapıldığına inanıyorum) sorgulama yapıldığını ve yapılan yorumların uygunsuzluğunu ne yazık ki üzülerek okuduğumu ve devamı halinde farklı boyuta taşınacağını belirtmek isterim.
Bizler hangisinin başkan olması halinde nasıl değişikliklerin olacağını tartışmak yerine adayların ufkunu açacağımız beklentilerimizi paylaşsak hem şahısları yıpratmamış,hemde yapılan yorumlarla seçim sonrası ihtiyacımız olacak birlikteliğin önünü kesmemiş oluruz.Zira her iki başkan adayının projeleriyle ilgili her hangi bir açıklamalarıda yoktur.
KAFFED Genel Kurulundan; yaşanılan ayrışmaların, kendi içimizde kendimizin çıkarttığı sorunlara harcadığımız toplum enerjisinin toplumun faidesine dönüştürme beklentisindeyiz.
Bu nedenle; hangi gurup,hangi kurum,hangi sayfa,hangi görüş,sağcı,solcu,inançlı,inançsız tüm soydaş ve kandaşlarımızın geleceğimizin inşasına zarar verecek, seçim öncesi yapılacak yorumlarla seçim sonrasına olumsuz yansıyacak kırıcı söylemlerden kaçınılmasının gerekliliğine önem göstermeliyiz.
Asil Halkımıza Saygı ve Sevgilerimi sunarım.
Kadir Erkaya