Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 11:15 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: PUTİN YAHUDİ SUBAYLARA GÜVENİYOR
İletiTarih: Sal Kas 09, 2010 8:10 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
ratKo_pşaşe

Rus muhalif basını ve internet günlüklerine göre, 7 Kasım günü Rus paraşütçülerin olası bir askeri isyanını bastırmak için "İsrail"den Moskova'ya Yahudi subay ve askerleri geldi. Çünkü Putin, Rus askerlerinin yoldaşlarına ateş açacağına güvenemiyor.

İnternet günlüklerinde yazanlar:

"Bir kaç yıl önce "İsrail" için Rusya'dan ayrılan Rusça konuşan Yahudiler "İsrail" ordusunda eğitim aldı ve askeri subay olarak Filistinlilerin isyanına karşı savaştı ve "İsrail"e sadakat andı içen bu kişiler şimdi Rus ordusunu yönetmek için Rusya'ya geri dönüyor.

Hazar zulmünü tasfiye eden tarihsel olaylar yakın gelecekte Rusya'da tekrarlanacaktır.

Kremlin Rus generallerini sindirmek için Rus Ordusu komutanlığını yok ediyor ya da Ordunun başını kesiyor ancak Hazarların rejim çöküşünü durdurma şansı yoktur.

Hazar rejiminin ölümcül "patlamasından" önce ne kadar bir zaman kaldı? Belki de bir kaç hafta yada ay. Asıl önemli olan şey bunun durdurulamaz olmasıdır!

29 Ekim 2010 Rus Hayırseverlik Kuruluşu (RHK) Başkanı Aleksander Gonçarov akşamleyin ofisinden ayrılırken saat 22.00 sularında saldırıya uğradı. Bundan sonra, O ne dostları ne de arkadaşlarıyla bir bağlantı kurmadı ve evinede asla geri dönmedi.

29 Ekim'de, Gen. Açalov paraşütçülere RHK'ya yardım etmeleri çağrısından sonra Gonçarov'a bunu yanına koymayacakları şeklinde bir uyarı aldı.

Geçenlerde öldürülen Generaller K.P. Petrov ve Yuri İvanov ve RHK başkanı Aleksander Gonçarov ışığında, Gonçarov'un yapmış olduğu en son açıklamaya dikkat çekilmesi gerekir:

"Ben, Rus Hayırseverlik Kuruluşu başkanı olarak, kendi halkının öldürülmesinin bir parçası olmak istemeyen dürüst Rus doktorlarından 2011 yılının ilk aylarında Rusya'da zaten uygulanacağı duyurulan "yeni bir aşı" görünüşünde çocuklarımızın kitleler halinde imha edileceği hakkında bilgi aldım.

"Birileri" benim bu bilgiye sahip olduğumu biliyor. Bu bilginin yayılmaması için ya da daha doğru bir ifadeyle konuşmamam için bana bir para ödülü önerildi.

Onların ödüllerini kabul etmez, çocuklarımızın yaklaşan cinayetleri hakkında ki bilgiyi paylaşırsam kesin bir şekilde ortadan kaldırılacağım. Onların "önerisini" reddettim.

Rus internet günlükleri devam ediyor:

Gen. Petrov

Gen. Ivanov

Gen. Dubrov

İnsan hakları aktivisti Gonçarov

Onların anısına 1 dakikalık sessizlik.

Sırada ki kim olacak?

Muskovitler ve Moskova ziyaretçileri 7-10 Kasım 2010 arasında dikkatli olmalıdır. O zamanda çatılarda konuşlandırılacak olan İçişleri Bakanlığı ve keskin nişancı sniperlerın provokasyonlarına hazırlıklı olun.

Gaz, su, kanalizasyon, elektrik, telefon, Internetin yetkililer tarafından kapatılabileceğine hazırlıklı olun; yetkililer metro istasyonlarını kapatabilir, Moskova yakınlarındaki trenleri geciktirebilir Moskova'ya trafik girişini kapatabilir vs.

Kremlin panik içindedir. "Rusya'nın gerçek efendileri" valizlerini topladı ve kalan mali varlıklarını yurt dışına taşıdı. Onların çoğu çoktan Rusya'yı terk etti.

Bu olayı bir gösteri olarak adlandırmak saçmadır. Ve Gen. Açalov un ultimatom verdiği kişi Serydukov muydu? Hayır o değil onun patronu Putine verilmişti.

Paraşütçüler bu işin üstesinden gelebilecek mi? diye soran Ruslar şunu belirtiyor:

"Bir keresinde Fidel şöyle söyledi: "Bana bir Rus paraşütçü birliği verin tüm dünyayı fethedeyim".

Hükümet karşıtı hisler şimdi Rusya'da hiç olmadığı kadar büyümektedir ve hemen hemen bütün büyük Rus şehirlerinde protestolar açığa çıkmaktadır. 1941-1942 de Rus paraşütçüler Moskova'yı savunabilmişti. Şimdi neden yapmasınlar?

EN BÜYÜK ASKER BENİM ASKER =)) HADİ BAKALIM İSTANBUL SEN Mİ BÜYÜKSÜN YOKSA O ^ MU

Resim

Çerkes Müzikleriçerkez adige abaza çerkes kafkasya kuzey indir dinle mp3 haber tarih site

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi