|
7 Kasım'a kadar devam eden bütün hafta boyunca Rusya'daki FSB ajanlarının Internet günlükleri ısrarlı bir şekilde Rus Demokratlar, Milliyetçiler, ABD ve Kavkaz Centerin (Kafkasya Emirliği'nin varlığı hakkında yazmaları sert bir şekilde yasaklanmıştır) planlanan askeri darbenin arkasında olduğunu yazdı.
Daha önce ki haberlerde kişisel görüşümüzü söylemekten kaçındık, yaklaşan darbe hakkında sadece yorum yapmadan, zarar vermemek için, somut bilgileri vermeyi tercih ettik. Askeri darbe Perestroyka-2 çerçevesi içinde Perestroyka-1 zamanında 1991 de "Beyaz Saray savunma" modelinde planlandı.
Sovyet dönemi general ve subaylarının adiliği ve korkaklığı elbette dikkate alınmalıdır, ancak 7 Kasım'da onlar tarafından beyan edilen böyle bir ölçüde değildi. Her ne olduysa, sorun kapanmadı ve bir askeri darbenin devamı elbette gelecektir muhtemelen bu devirde bir Rus vilayetinde.
Belli ki, ordu ayaklanması başarılı olmuş olsaydı, o takdirde harfi harfine KGB hariç herkesin bundan çıkarı olacaktı. Hiç kimse hiç bir FSB elemanını sağ bırakmayacaktı, bu nedenle onlar, resmi olarak çok sert olmalıydı hiç bir şeyi gevşek bırakmamalıydılar çünkü onlar basitçe çıkışları yoktu. Hiç bir şikayette olmamalıydı. En önemlisi, sıradan halk yararlanmalıydı.
Ordu liderlerinin ayaklanma hakkında komünist yanlısı retorikleri hiç kimseyi utandırmaması gerekir. Askeri darbeler, KGB darbelerinin aksine, iktidar yetkisini sonraki bir aşamada sivil bir hükümete devretmek için yapılır.
Bu bağlamda, KGB'nin 7 Kasım'dan önce darbeyi engellemek için generalleri infaz ederek ve kaza ayarlayarak fazla ileri gitmiş göründüğünden bahsedelim. Tarih ve deneyimler göstermiş ki Rus generaller kesinlikle omurgasız hayvanlardır, 17 yy da meşhur Strelet İsyanını bastırdıktan sonra asla cesaretlerini yeniden kazanamamışlardır.
_________________ ...::: ratKo_pşaşe :::...
EN BÜYÜK ASKER BENİM ASKER =)) HADİ BAKALIM İSTANBUL SEN Mİ BÜYÜKSÜN YOKSA O ^ MU

Çerkes Müzikleriçerkez adige abaza çerkes kafkasya kuzey indir dinle mp3 haber tarih site
|