Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 4:11 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 180 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: ABAZA'NIN ALLAH'LA KONUÅžMASI
İletiTarih: Sal Mar 16, 2010 7:27 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

uzneyle ile tüm kabatdeylari bir tutmayın.benim annemde kabardey ama hiç ukala değil Smile Smile

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 17, 2010 11:26 am 
Emektar Üye
Emektar Üye

Aslında Uzneyla'nın Worşeri istediği gibi gitmedi stres morel bozukluğu yaptı,olanda abrek80'e oldu diyelim.Buluştularmı bilmem,bu kızgınlıkla adresi şaşırıp Adapazarına gitmiş olmasın sakın Wink Waloha yava kardeş sen Kaberdeylerden çektiğin kadar kimseden çekmedin de,Uzneyla da Abhazlardan çektiğini kimseden çekmemiş herhal, belli. Mr. Green Aslında burada benzeşen bir denge yakalamış olmuş olduk biraz diyelim bari...

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Mar 17, 2010 12:28 pm 
Usta Üye
Usta Üye

decenqua yazdı:
Aslında Uzneyla'nın Worşeri istediği gibi gitmedi stres morel bozukluğu yaptı,olanda abrek80'e oldu diyelim.Buluştularmı bilmem,bu kızgınlıkla adresi şaşırıp Adapazarına gitmiş olmasın sakın Wink Waloha yava kardeş sen Kaberdeylerden çektiğin kadar kimseden çekmedin de,Uzneyla da Abhazlardan çektiğini kimseden çekmemiş herhal, belli. Mr. Green Aslında burada benzeşen bir denge yakalamış olmuş olduk biraz diyelim bari...

bana bişey olduğu yok recep amca ben her zaman hazır ve nazır bekliyorum benden sonra çocuklarıma devretcem bu mirası bi kabardey aslanı gelcek ben bekledim gelmedi şimdi sıra sizde diye Very Happy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 18, 2010 2:40 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

abrek80 Uzneyla dan haber varmı??????Yoksa bizden bir şeylermi saklıyorsunuz. Evil or Very Mad Yaw bunlar bir şey çeviriyor amma hadi hayırlısı.Kuru gürültüyü bahane edip bir araya geldiler muhakkak,her gün bir Adiğe Pşaşeye misafir olup,psıhaluveler,Abıstalar kırna gidiyordur Allah bilir.Bizlerinde yürekleri ağıza boş boşuna geldi herhal.Hiç bizlerle artık muhatab oluyorlarmı,tabi keyifler iyi bence. Mad

Nediyelim,ibo hırslıses gibi çekişelim o zaman ''Allah cezanızı verecek''' Mad

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 18, 2010 3:18 pm 
Usta Üye
Usta Üye

Nediyelim,ibo hırslıses gibi çekişelim o zaman ''Allah cezanızı verecek'''
--------------------------------------------------decengua-------------------------------

volla ses seda yok bekliyruz Very Happy üç gün dedin beş gün dedin aylar oldu gelmedin.... Very Happy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 18, 2010 3:59 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Eh beklicez,kokusu çıkar..uzneylanın sessizliği pek hayra alamet değil.Saman altından su yürümüyorsa iyidir.Bence kanka oldunuz siz kanka

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Mar 18, 2010 4:12 pm 
Usta Üye
Usta Üye

bekliycez tabiki haftaya yeni bi rumuzla selam verir zaten Very Happy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 19, 2010 8:34 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Eğer oydu ise.........rumuzda kalmadı bakalım nasıl bir değişik mahlayla çıkıp gelecek.... Mr. Green

Uzneylaaaaaaaaaaaaaaaaa....yaw adamı yanlışlıkla ayakları gönlünün istediği yere sürükleyipte bolu,adapazarı ormanlarında kaybolmasın bu,nede olsa Uzunyayla bozkır adamı,yeşilin her tonunu görünce renk boğulmasına uğrayıp yolları kaybetmesin........Walaha bir Adiğenin zayiatına yüreğim dayanamaz.Yarın öbürgün gazeteler bilmez de tabi adapazarı ormanlarında faili meçhul bulundu,bunun soruşturmasınıda ergenekon dosyasına dahil edelim diye yazarsa sakın bana kimse söylemesin.dayanamam....
Uzneylaaaaaaaaaaaaaaaaa....sen gelmez oldun,sen gelmez oldun. Razz

dostum arasıra selam ver...anlıyorum worşer istediğin gibi sonuçlanmadı,inan bende her nekadar worşerde tarafdıysamda üzgünüm.... bu gibi sonuçlanışlarda doğal ve mümkündür geleneklerimizde.

yava kardeşimde şimdi decenqua ağbi sende çeneni tut diye paylarsa hiç şaşırmam hakkıda tabi.olsun ya kardeşlerden arasıra paylanmakta güzel oluyor.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 19, 2010 8:49 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

Hep beraber kendimizi Müge Anlı'nın programında bulmayalım da!

Recep Bey , bu işin ucunda siz varsınız görünüyor ki hala ve hala ateşe körükle gidiyorsunuz... Smile

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Mar 19, 2010 9:26 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Recep Bey , bu işin ucunda siz varsınız görünüyor ki hala ve hala ateşe körükle gidiyorsunuz...
--------------------------------------------------------------------------------------------iisgor----------

iisgor bey nostalji ve alışkanlıkmı diyelim.Biraz muhabbet olsun hesabı ama şerkürün ayarınımı kaçırıyorum ne ,onumu demek istediniz. Very Happy Yaw bizim çocuklarımız gençlerimiz kardeşlerimiz şakaya gırgıra alışıktır. Mr. Green Kolay kolay gaza gelmezler.Belkide olgun,anlayışlı nesillerimizin olması bundan herhal.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 180 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi