mukakohakan yazdı:
diasporasının bir Ubıh federasyonunu kuracağız UBIHFED pek yakında,benden duymamış ol mukako
..................................................................
abi siz kurun size herşey serbest ubuhların kaybolamsı bütün adıgelerin orttak derdi olmalı herşey aslınla güzell. ama ben eleştiriim haberiniz olsun aslında siz bilmiyorsunuz kafedin yönetimini bizzat yüzlerine karşı nasıl eleştrştidiğimi.ve emin olunki buradaki eleştirilerimiz yüzlerine karşı yaptımız eeleşitiriniz yanında solda sıfır. benim kaffedi bazı yöneticilerini nasıl eleştrip neler yaptımı bilseniz

ben toplantılara kçşeye çeklip susmam aklıma kafama talkılanı kim olursada farketmez çok sert eleştirim

mukako bizdensin.Yaw bu cümle bir reklamı çağrıştırdı,neydi o,herneyse UBIH-COLA diyelim

mukako sende Ubıhlık varmı,Ubıhlarda sürekli eleştirir,konuşur,üretir,fikriyat yapar.Sitede gördüğüm kadarıyla bumaharette 5-6 kişiden birisin.Senbize lazım olursun kesin mukako.
Yav şaka-maka gırgır-mırgır ama bu FED mevzusu kafama yaddı,ön ayak olsammı acaba.Heeeeeey UBIH'lar hazırmısınız bir UBIHFED'imiz olsun,ses verin.
Yav tilki Abzeh Ubıh'ı gaza getirdin ya,bu Abzehlerden korkulur.
Ama tuttu bu şakayla ortaya çıkan fikir.Sen bize böyle durumda lazım olabilirsin mukako,lazımsın lazım....