Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 5:22 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: KOMİK ANLAR
İletiTarih: Per Arl 17, 2009 4:00 pm 
Usta Üye
Usta Üye
adige3456:)

Ne munasebet
Ablam evlenmeden once saatlerce odamiza kapanir, sigara ve kahve ikilisi esliginde sirlarimizi dokerdik. Boyle anlardan birinde, kisik sesle "Muzik acalim mi? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatirladigimizda bizi kahkahalara bogan ses:
"Ne dinleyecem sizi beee!"

Yanlis telefon
Ise giderken cep telefonumu evde unutmusum, ama televizyon kumandasini almayi ihmal etmemisim.

Araba sevdasi
Annem arabasini torpidosu icin dantel orecek kadar cok seviyor. Gecenlerde arabayi carpmis ve fari kirilmis. Babamin anlattigina gore trafik polisinin onunde "Yavrumun gozu ciktiiiii!" diye agladigi icin polisler heyecanlanip ambulans cagirmislar.

Hevesli
Kardesime araba kullanmayi ogretiyorum. Cok hevesli... Bana; "Abi cok kolay yaa, ayni bilgisayar oyunu gibi!" diyor.
Cevabim; "Hiii... Ama tek canin var..."

Potansiyel musteri
Kirmizi isikta durdugum anda yanimdan iki motosikletli isik hizinda ve tek tekerlek uzerinde gecti. Ben agzim acik olayi izlerken yanima yanasan 112 ambulansindan doktor cami acti ve bana: "Gordun mu bizim musterileri... Hey masallah!" dedi.

Un meraki
Komsumuzun kizi ilk firinciya kacti. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasinin sahibine kacti.
Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gizi una doyuramadim!"

Sutun faydalari
Sabah erken okula gidecek oglumu uyandirmadan once, kalkar kalkmaz icsin diye hazirladigim sutun bardak ebadini o kadar abartmisim ki, henuz uyanmaya calisan, tek gozu acik oglumdan gelen cumle:
"Inegin kendisini getirseydin bari."

Kayip araniyor
Cok sevdigimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olmasi sebebiyle cenazesine oldukca buyuk bir kalabalik katildi. Biz taziyeleri kabul ederken uzun suredir gormedigim bir arkadasim beni gordu ve geldi. "Bu kalabalik da ne boyle?" diye sorunca gayet normal bir sekilde "Dedemi kaybettik." dedim.
Cevabi beni o an bile krize sokmaya yetti: "Bu kadar insan hala bulamadiniz mi?"

Giyim kusam
Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabisi ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu:
"Toplama bilgisayar gibi olmussun!"

Cadaloz kaynana
Is arkadasimin dugunundeyiz. Nikah kiyiliyor, imzalar atiliyor, gelin ve damadi tebrik etmek icin ayaga kalkildiginda elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gosterirken, arkadasimin annesi oldukca yuksek sesle dusuncesini dile getiriyor. "Oglumun daha ilk dakikadan hayati karardi."

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: KOMİK ANLAR
İletiTarih: Per Arl 17, 2009 4:19 pm 
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

çok iyiler

Sayfa başı

İletiTarih: Per Arl 17, 2009 6:24 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye
tuÄŸrul

Laughing Laughing

21 Mayıs 1864 sürgün sürgünü soykırım hakkında 144 yıl 145. 2007 2008 2009 çerkez adige çerkes adige cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih circassian community kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset çeçen siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Oca 12, 2010 8:58 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

bu itirafları okurken gülmemek imkansız.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pzr Åžub 28, 2010 9:51 pm 
Uzman Üye
Uzman Üye
Maqey

Razz Razz Razz

KAFKASYA SAHİBİ BİZLERİZ !!!
Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 5 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi