Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt May 26, 2012 4:52 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: GERZEK RAHİP
İletiTarih: Sal Mar 09, 2010 6:57 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Efendim, köyü seller basmış.. Nasıl seller?.. Tsunami.. Köyün papazı çan kulesinin tepesine tırmanmış, hızla yükselen sulara bakıyor, bir yandan da dua ediyor..

"Tanrım.. Hayatım boyu senin yolundan çıkmadım. Her dediğini yaptım. Buradaki insanlara da öğrettim. Elimdekileri fakirlere dağıttım. Yoksulları evlendirdim, mutlu ettim. Binlerce hayır duası aldım. Sen beni kurtar.."

Az sonra iki köy delikanlısı yüzerek gelmişler.. Yanlarında şişmiş bir iç lastik..
"Rahip efendi, şu lastiğe otur, seni götürelim.."

"Sağolun çocuklar" demiş rahip.. "Siz başkasını kurtarın. Beni Tanrım kurtarır.."
Sular yükselmeye, rahip duaya devam etmiş.. Az sonra bir sandalla iki itfaiyeci gelmiş.. "Atla papaz efendi, seni götürelim.."

"Yok" demiş, rahip.. "Siz başkasını kurtarın. Beni Tanrım korur.."

Sular yükselmiş. Dalgalar delirmiş.. Rahip nerdeyse İncil'i bitirecek.. Yukarda bir helikopter, askeriyeden.. Ucunda merdiven sarkıyor.. Yukardan bağırmışlar..
"Tırman rahip efendi.."

"Siz başkasını alın.. Beni Tanrım kurtaracaktır.."

Helikopter de gitmiş.. Sular yükselmiş, çan kulesini aşmış, rahibi de almış götürmüş, öbür dünyaya..

Ahretin kapısında fevkalade öfkeli rahip, St. Peter'e diretmiş.. "Ben Tanrı ile görüşmek istiyorum" diye.. Öyle kıyamet koparmış ki, Aziz Peter mecbur kalmış, almış çıkarmış Tanrı'nın katına.. Rahip yakınmış..

"Bütün inançlarımı yıktın. Sana en inanan, senin düşüncelerini yaymaya hayatını adayan bir din adamıyım.. Günah hanemde tek satır yok. Sevap hanem tıklım tıklım dolu.. Hayatım boyunca senden tek şey talep etmedim. Bir kez dara düşüp yardım diledim, beni yalnız bıraktın!.." Tanrı gürlemiş..

"Bre gerzek!.. O köy delikanlılarını, itfaiyecileri, askerleri kim gönderdi sanırsın?.."

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: GERZEK RAHİP
İletiTarih: Sal Mar 09, 2010 7:01 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

O TANRININ GELMESİNİ BEKLEDİĞİ İÇİN ..dünya değiştirmiş.. Laughing Laughing

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: GERZEK RAHİP
İletiTarih: Çar Mar 10, 2010 8:46 am 
Yönetici
Yönetici

Very Happy Very Happy Süperdi teşekkürler Very Happy haklı gönderiyor gönderiyor daha kulede Very Happy

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 3 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi