KANLI GÖZYAŞLARIMA ŞAHİT OL KARADENİZ. NALÇIK,MAYKOP,NEYE YARAR BİZSİZ.KASLAKTA ATSIZ,SİLAHSIZ,NEFERSİZ SEN BİLİYORSUN YA RABB KAFKASYANIN SAHİBİ BİZİZ......GÖÇ YOLLARI SÖYLEYİN DAĞLARA,RÜZGARLARA, YURDUNDAN SÜRGÜN ÇOCUKLARA. DÜŞMESİN KİMSE YILGINLIĞA. GEÇİT VARDIR YARINLARA . YOL VERİN KANATLI ADIGE ATLARINA.SÜRGÜNDEN DÖNEN ÇOCUKLARINA. ATEŞLER YAKIN DORUKLARDA ELBET GEÇİR VARDIR KAFKASYA YARINLARINA

ÖZLEM OLMAZSA NE ANLAMI KALIRDIKİ SEVGİLERİN.YADA SEVİLENLER OLMAZSA ÖZLEM DENİRMİYDİ YÜREKTEKİ SEVGİYE. GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLE DAHA YAKINDIR ASLINDA. GÖZ GÖRDÜĞÜNE GÖNÜL İSE GÖZÜN GÖRMEDİKLERİNE İNANIR.UZAKTADA OLSA HİSSEDER. SELAM OLSUN SANA ÇOGUMUZUN GÖZÜNÜN GÖRMEDİĞİ AMA GÖNÜLLERİMİZİN HİSSETİĞİ KALBİMİZİN BÜYÜK BİR AŞKLA SEVDİĞİ CHERKESSİA
Tatlı tebessümün bana ulaştığında Göğsüm aydınlanıyor güneş gibi Bir bakışın bana değdiğinde Yüreğim kanatlanıp uçmak istiyor Gerçek sevgi budur işte Umutlardan kurulu Budur işte gerçek sevgi Çiçek demetlerinden yapılmış Hayat dayanılmaz olduğunda Katlanabiliyorum, sen yanımdaysan Uzun yollara düşmüşsem eğer Ulaşıyorum istediğim yere, sen uğurladıysan ...bekle bizi CHERKESSİA