Kayıt: Sal May 08, 2007 4:27 am İleti: 19670 Konum: MUDAREY-Гъубжь
|
Biz sonuna kadar mücadele vereceğiz, Taviz yok! Çeçenistan Bağımsız Olacaktır. Dokko UMAROV Ölecek kadar yaşlı savaşacak kadar gencim Cevher Dudaev"Üzerimdeki üniformam kefenim, şehadete talibim. Şehitliği rütbe ve şeref kabul ediyorum. Kanımın son damlasına kadar ülkemin bağımsızlığı ve milletimin hürriyeti için savaşmaya hazırım'' CEVHER DUDAYEV "Biz silahlı mücadele dışındaki yöntemlere her zaman önem verdik. Fakat barışçıl çözüm sunduğunuzda, onu kabul edecek bir taraf gerekiyor. Ruslar bu tip yöntemlere asla yanaşmıyorlar. Biz de onlara, anladıkları dilden cevap veriyoruz. Putin yıkılmaz bir kale değildir. Tarihte ondan çok daha güçlü liderler geri adım atmışlardır. Yine de kendisi bilir. Biz cihad alanlarımızı ve cephelerimizi genişleterek zafere kadar savaşacağız." Abdulhalim Sadullayev "İki taraf da ağır kayıplar veriyor. Bunun sorumlusu biz değiliz, bundan sonrada akacak kanın sorumlusu işgalciler olacaktır. Bizi üzen Rusların saldırıları değil… Bizi üzen İslâm dünyasının vurdumduymazlığı, dünyanın sessiz oluşudur…. Bizi ya anlamıyorlar, ya da anlamak istemiyorlar. Bir gün anlarlar, amma inşALLAH çok geç olmaz". Aslan Mashadov “Kendi vatanımı savundum. Biz Rusları çağırmadık. Onlar gelip bizim vatanımızı işgal ettiler. Biz savaş istemedik, onlar gelip bizimle savaşmak istediler. Askerlerimizle savaşmak yerine çocuk, kadın ve yaşlı insanları öldürdüler. Sizin, benim hakkımdaki hükmünüz ceza değil mükafattır. ALLAH’ın bana verdiği ömrü, O’nun yolunda ve kendi vatanıma harcadım. Her şey, ALLAH’ın elinde. O istediği zaman ben buradan çıkarım. Ben, önce ALLAH’ın sonra komutanım Cehar Dudayev’in askeriyim. Savaştığım için asla pişman değilim.” Salman Raduyev { Yanlız Kurt] "Kimse ALLAH'ın müsaade ettiğini yapmama engel olamaz" Şamil Basayev "Kafirlerin önünde eğilmektense,hür olarak ayakta şehid olmayı tercih ederim." Tahir Batayev "Mücahidlerle Topraklarımızı Rus ve İşbirlikçiler Çıkana Dek Cihad Edeceğimiz Söz Verdik ve İnşaALLAH Yorulmadan Ruslara Daha Büyük Acılar Tattırmak İçin Çok ca Çalışacağız.Sizlerin Duası ve Yardımıyla Zafer Bizim Olacaktır İnşaALLAH.ALLAHu Ekbar !" Genaral Hayrullah "Eger Afganistan`dayken bana gelip birgün gelecek Ruslar`la Rusya`nin içinde de savasacaksin deseydiniz, size asla inanmazdim." İbn'ul HATTAP
_________________ Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski
|
|