|
İRFAN ARGUN İSTİFA ETTİ
28 Ekim 2010 Perşembe günü 15 günde bir yapılan büyükler (ayhabılar) toplantısında bulundum. Üzülerek ifade edeyim ki, hala yerimizde saymaktayız. Üretmeden üretenlerin yaptıklarına da eleştiri getirmek gibi zamana uygun olmayan şeylerle uğraşma süreci de alabildiğine devam ediyor.
Ayrıca eteğindeki taşları da her fırsatta dökmeye çalışanlar var. Moralim bozuldu. Çok sevinenler olacak ancak düşündüm, üzüldüm ve 1992 yılından bu yana karınca kararınca içinde bulunduğum, zaman zaman toplum değerlerine ciddi katkılar sağlamış olduğuna inandığım Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi'nden istifa etmeye karar verdim.
Hoşçakalın.
İrfan ARGUN
Ahakuytra Notu : Hatasıyla sevabıyla yinede şimdiye kadar yaptıkları için kendisine teşekkür ederiz. Görevde bulunduğu uzun zaman zarfında yaptıklarını halkımız kendi vicdanında zaten ölçecektir. Yerine gelecek yeni başkan umarız komiteyi yeni bir vizyonla ve tabanla bütünleşerek daha ileri noktalara taşır. Bizlerde bu şartlarda kendisine elimizden geldiğince destek olma sözü veriyoruz.
_________________ Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski
|