Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cum May 25, 2012 3:28 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: ESKİŞEHİR ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
İletiTarih: Çar Kas 03, 2010 12:16 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

ESKİŞEHİR ABHAZ DİASPORASI "ESKİŞEHİR ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ" ÇATISI ALTINDA TOPLANIYOR..!

ESKİŞEHİRDE YAŞAYAN ABHAZ DİASPORASI "ESKİŞEHİR ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ"Nİ KURDU.

Eskişehir Abhaz Diasporası, Abhaz dili ve Kültürünü, toplumsal dayanışmasını geliştirmek, toplumsal demokratik mücadeleye katkı ve Abhazya cumhuriyeti ile ilişkileri sıkılaştırmak amacı ile "Eskişehir Abhaz Külltür Derneği" çatısı altında örgütlenme kararı alarak çalışmalarına başlamıştır.

Eskişehir Abhaz Diasporasının desteğini arttırarak sürdüreceğine inandığımız Eskişehir Abhaz Kültür Derneği Kurucularına çalışmalarında başarılar diler abhazyam.com olarak her türlü demokratik desteği kendilerine vereceğimizi belirtiriz. Aşağıda, konu hakkında Düzce Abhaz Kültür Derneği'nden gelen açıklama bulunuyor.

KAMUOYUMUZA DUYURU

Türkiye Abhaz diasporası, kendi kültürlerini daha yakından yaşamak ve yaşatmak amacıyla başlattıkları örgütlenme çalışmaları devam ediyor. Eşkişehir ilimizde de bir Abhaz Kültür Derneği kurulmuştur.

Bu yeni derneğimizin kuruluşunda öncülük eden ve kurucular kuruluna, kimliğimiz ve kültürümüzün yaşatılması adına teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ayrıca, Eskişehir ilimizde yıllar önce kurulmuş, köklü ve önemli bir geçmişe sahip olan (Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği) derneğimize de sonsuz başarılar dileriz.

Saygılarımızla

Düzce Abhaz Kültür Derneği

ESKİŞEHİR ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ KURUCU ve GEÇİCİ YÖNETİM KURULU

1 - Mustafa Ersin Alış ARGUN Geçici Yönetim Kurulu Başkanı,

2 - Ömür Ana AĞANBA Geçici Yönetim Kurulu Başkan Yrd,

3 - Emre Özdemir GUBRİA Geçici Yönetim Kurulu Muhasibi,

4 - Turgay Tekin AŞBA Geçici Yönetim Kurulu Sekreteri,

5 - Kubilay Öner AMIÇBA Geçici Yönetim Kurulu Üyesi,

6 - Güray Duruel AŞHARUA Geçici Yönetim Kurulu Üyesi,

7 - Cenk Uygun AMIÇBA Geçici Yönetim Kurulu Üyesi,

abhazyam

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi