|
Gidiyorsun işte!Bir kenti terkediyorsun.Belki de sonsuza kadar.Sonsuzluk neyse,ne halta yararsa,sonsuza kadar terkediyorsun belki de.Kaybolan farlara,stop lambalarına şöyle seslenmek geliyor içimden:
KOTU YOLA DUSMUS GECELERDEN GELIYORUM KUSURA BAKMA GOZLERIM BIRAZ KIRLI
Oysa birbirimize aynı mezara gömülmüş iki ceset nedenli yakın ve onlara nedenli mecbur olsak bile Ağlama! Ne yazık, elele tutuşamaz ki yanyana yatan ölüler ve tutuşmaz ki alevi ayrılığın!!!
BEN KANIMA KIRMIZI RENGI VEREN KISIYI KAYBETTIM..!
çelişkili kuvvete dönen yapışkan bir ölü var korkulan otobanın ortasında viraj yaratan. bir dedektif hissiyle yaklaşırken dünyaya ay toprak tutarken elini cetvelle çizilmiş suyun gözlerini düşürmüş bir genç kız gibi mağrur ve diken diken; arabanın bagajında bir ölü var direksiyondaki cesetle hayatı tartışan...
Bir oğlum ölmüş gecenin en kibar saatlerinde ağlıyorsam bu bir geri sayımdır acımın şakaklarında kimselere emanet edemem ki artık asil cinnetimi
Sağlaması yapılmış bir çarpım gibiyiz sevişmelerden sonra: İkimizden biri sıfır olsa, diğeri ise istediği büyüklükte bir sayı; farketmeyecek sonuç = sıfır.
Sevmek, ifade edebilmek kadar, ifadeyi unutmamaktır da
İnsan inandığı şeyler uğruna, muhteşem hatalar da yapabilir. Kızmamalısın...
IQ’ lar eşit olmadıkça, insanlar eşit değildir
yaralıydım yaralarım, yüzümün kızardığı aşklarda kaldı elleri çingene bir kız sevdim on dokuzumda kalbimde bir et beni gibi kanar hala gözleri Allah’ın en içten hatasıydım
Senin suçun yok hayat! Ben buraya zaten, sana elveda demeye gel
Boş bir sinema salonunda oynuyor tek başına çektiğim siyah beyaz sessiz son film
Ne kuşları seyreden kedi kadar heyecanlıyım artık ne de o kuşlar kadar salak ve kendine hakim
kamera stop! yalnızlığıma kapalı gişeyim
Bu gece sana uğramayı düşünmüyorum. Saadet diyorsun çünkü. Saadet: Bir kilide sokulan anahtar.
Ya açarsın ya da kapatırsın.
hepimizin bir asistanı var sonunda vurduğumuz, aşk ile çekememezlik arasında hep ihtiyaç duyduğumuz
ben ölürsem karakutumu bulamayacaklar. ne bir ask zerafeti, ne bir hayal tabiri.. küçücük ömrüm hep rüzgar gülleri kokacak
_________________ Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski
|