Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cum May 25, 2012 2:07 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: 2008'İN EN İYİ BULUÅžLARI
İletiTarih: Pts Arl 08, 2008 5:45 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Popular Science dergisinin editörleri geleneksel olarak yayınladıkları 'En iyi 100 yeni teknoloji' listesini bu yıl da duyurdu. Çeşitli kategorilerde verilen ödüllerin cihazlar sınıfında birinciliği Laptop ve cep telefonlarına takılan, elde taşınabilen projektör kazandı. İşte yaşamın her alanında yapılan buluşlardan bu yıl öne çıkanlar

Resim

Polaroid ZINK- Taşınabilir mini yazıcı

Resim

Livescribe Pulse - El yazınızı dijital ortama aktarırken çevredeki sesleri de kaydeden kalem

Resim

Tonium Pacemaker- Mini DJ sistemi

Resim

Sleek Audio SA6- Kişilerin işitme yapısına uygun çalışan kulaklıklar

Resim

Sağlık alanında ise en önemli buluş olarak yeniden hücrelendirilmiş kalp kabul edildi. Böylece bağışlanmış bir organın hücreleri ayrıştırılarak nakledilecek hastanın hücreleri konulabilecek. Böylece vücudun yeni organı kabul etmeme riski ortadan kalkıyor

Resim

milliyet

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: 2008'İN EN İYİ BULUÅžLARI
İletiTarih: Çar Tem 13, 2011 12:36 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

5. resimdeki ne anlamadım ben :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Tem 13, 2011 8:12 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

diğerlerini anladın yani ne mutlu sana ben hiç anlamadım :)

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 14, 2011 12:04 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

günlük hayatta kullanmadığımıza göre bu buluşlar pek tutumamış :P

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 14, 2011 11:08 am 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

şimdi ne oldukları anlaşıldı :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Tem 14, 2011 3:09 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

PauKaF yazdı:
diğerlerini anladın yani ne mutlu sana ben hiç anlamadım :)

diğerlerini az çok bişi uydurdum da ona bişi bile uyduramadım manasız geldi :D

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 6 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi