Ankara Çerkes Derneği: "Van'lı Depremzedelere Yardım Eli Uzatalım!"23.10.11 Pazar günü Van'da meydana gelen 7.2 lik deprem hepimizin malumudur. Yaşanan acı tablo herkesin yüreğinde derin izler bırakmıştır.
Bu acı tablo karşısında hiçbir şey yapmadan kalamayacağımızın bilincinde olarak ve tüm üye ve hemşehrilerimizin de depremzedelere yardım eli uzatmak isteyeceklerine olan derin inancımız nedeniyle bir yardım kampanyası başlamayı gerekli gördük.
Yardıma ihtiyacı olan herkese karşılıksız insani duygularla yardım etmeyi herzaman bilmiş Çerkes halkının, depremzede kardeşlerimize de aynı duygularla yaklaşacağına olan derin inancımızla ayni yardımlarınızı bekliyoruz.
Yardım kampanyamız bir para yardımı kampanyası değil, ayni yardım kampanyasıdır. Dolayısıyla
KULLANILMIŞ OLMAMAK kaydıyla aşağıdaki listede yer alan malzemelerden bir ya da birkaçını satın alarak derneğimize bırakabilirsiniz. Yardım malzemeleri ücretsiz taşıma kampanyaları başlatmış olan kargo şirketleri tarafından depremzedelere ulaştırılacaktır.
Aşağıdaki listede yer alan malzemeler en çok ihtiyaç duyulabilecek malzemelerdir:
1. Su
2. Temizlik Malzemeleri
3. Bebek Bezi, Hasta Bezi, Biberon, Kuru ve Toz Halinde Saklanabilen Bebek Maması, vs.
4. Battaniye (Kullanılmamış)
5. Kolay Bozulmayacak Gıda Malzemeleri (Kuru Bakla, vs)
6. Kıyafet (Özellikle Bebek ve Çocuklar için Kullanılmamış)
7. Çadır
Not: Yardım malzemeleri derneğimizde toplanmaktadır.Maddi yardımda bulunmak isteyen hemşerilerimiz yardımlarını elden derneğimize ulaştırabilir.
cerkes.org.tr