Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cum May 25, 2012 5:03 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: ADİGECE ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?
İletiTarih: Çar Arl 05, 2007 8:09 am 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Her Salı Perşembe günleri Ücretsiz olarak olarak internet üzerinden online olarak öğretmen nezaretinde yapılan derslere şimdiden 25 kişilik bir grup katılmaya başladı bile.İnternet üzerinden öğretmen nezaretinde Çerkesce öğrenmek için yapılması gerekenler;1— http://www.danef.com/tr/ppt/DERS.ppt adresinden ders notu olan sunumu bilgisayarınıza indirin.2--- http://multisohbet.com/yeniuye.php adresine giriş yaparak sohbet sitesine üye olun.NOT; Üye olmak icin lütfen dogru e.mail adresi veriniz . Üyeliginizi aktif edebilmek icin e.mailinize gelen linke tiklayiniz.Sayet emailinizde bize ait aktif link olmazsa junk ,mailinize bakip, ordan kopyalayin ve yeni exploer sayfaSina yapistirip üyeliginizi aktif hale getirin yoksa sistemimizden yararlanamazsiniz. Lutfen Hotmail adresini kullanmayiniz.3--- Sonra www.multisohbet.com adresinden Sesli ve görüntülü Sohbete Giriş bölümüne giriş yapın.4--- Sonra açılan sayfada Sohbet bölümüne, sonra Çerkesler Bölümüne giriş yapın. Odaya Giriş için şifresi dzibedilaver@hotmail.com msn adresinden alınabilir.

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

Ä°leti baÅŸlığı: Re: ADİGECE ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?
İletiTarih: Cum Arl 21, 2007 6:36 pm 
Yönetici
Yönetici

valla ratKo_pşaşe için geçerLi oLanLar benim için de geçerLi herşeyi öss kısıtLıyo Tüh .. !

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 12 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi