xcerkezx yazdı:
oncelıkle aramıza hsgeldnz sayın dagestanli...
krktru ekleyen ve yanıan glck koyan arkadsn bunu art nıyetlı yaptgını dsnmyrm ben ınş... ole degldr....
sevgili kardeşim ben senin bu soolediine de gülecem ama yine bi art niyet ararsın die gülemiom..
bugün benim yanlış anlaşılma günüm sanırım, buna benzer başka bi konuda başka bi arkadaşımız tarafındanda tepki aldım.
Burada benim yaptığım şey sadece ağlanacak halimize gülmektir ve ben müsadenizle o gülücüğü oradan silmeyeceğim.
Çünkü kabul edelim bu karikatürün ortaya çıkmasında osmanlı devletinin politikalarının payı % 50 ise bizimde payımız % 50 dir. Neden mi bi bakın allah aşkına; bu forumun nerden baksanız yaklaşık 300-350 üyesi var ama bu tip ciddi konular ele alındığında bu konulara cvp yazanlar hep aynı kişiler ve sayısı 20 yi geçmez. Bu bence en az bu karikatür kadar trajiKOMİK bi olaydır.
Aklıma gelmişken.. benim koyduğum bu gülücük eğer diğer arkadaşlarında dikkatini çekecekse ve sırf bana kızmak için bile olsa onların duygularını kabartacaksa ben kenidimi feda etmeye hazırım..
not:ben bu sitede yaklaşık 1 aydır varım ve bu konularda aşşağı yukarı kimlerin duyarlı oldğunu tahmin ediorum. o yüzden sözüm meclisten dışarı...