Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cum May 25, 2012 3:06 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: ÇOK ANLAMALI Bİ KARİKATÜR
İletiTarih: Cum AÄŸu 17, 2007 8:06 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Bakın yine (çerkeslik) bu sizin deyiminizle söylediğiniz için yazdım. damarınız tutmuş ve bir olayın altında illaki bir çapan oğlu arıyosunuz, yukarıdaki gülme işaretim niye acaba hiç bu yönden bakma zahmeti göstermiyosunuz değilmi. bu abimiz veya bu kardeşimiz böyle bir karakatüre niye güler acaba? ilyas kardeşi tanıyosanız beni ona sorun ve ondan sonra bu kişi niye bu karakatüre güler diye sorun. "sizlere bir ip ucu vereyim hala bu tür konularla avunuyosunuz ya birazda buna gülüyorum" haydin kafkasyaya savaşa gidiyoruz desek varya bir taneniz kalmaz ortalıkta ancak klavye başında kahramanlık yapmayın beyler atalarınızın kemiklerini sızlatmayın .
Bu siteye özel bir davetle gelmiştim ama bundan sonra girmiyorumda yazmıyorumda yine saygı boyutları aşılacak çünkü her zaman olduğu gibi, ( çünkü hangi kafkas sitesine girsem gençlerimiz arasında bir ben bilirimcilik almış yürümüş herkes kendi düşüncesini kabullendirmeye çalışıyor yanlış olmasına rağmen bile hiç bir şekilde ılımlı davranıp bir büyüğümüze soralım veya
doğruyu araştıralım demek yok nerde kaldı sizlerin kafkasyalılığınız,xabzeniz,thamateniz,örfleriniz,ananeleriniz, gülerim tabii ağlanacak halimize)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt AÄŸu 18, 2007 12:25 am 
Azimli Üye
Azimli Üye
HatkoTaha

sevgili abicim burda kimsenin bi ben bilirimcilik yaptığı yok.. ben bu sitede bi aydır varım ve blkide cerkezxx kardeşim beni fazla tanımamış olabileceğinden bole bişi yazmıştır ve bende kendimce gerekçesini yazmışımdır. bu ve bunun gibi forumlar birer tartışma platformlarıdır. Bu tip konuşmalar geçmese birbirimizi tanıma imkanımız daha az olacaktır die düşünüorum. Burada ben bi aydır kimseyle seviyesiz tartışmalara girmedim ve kimsenin kimseylede bole tartışmalara girdiğini görmedim. Allaha çok şükür aramızda bole insanlara ben şuana kadar rastlamadım.

Eğer sizin bole bi karar almanıza vesile olacak ufacık bişi bile yaptıysam (ki yapmışım sanırım) bundan dolayı kendimi inanılmaz bi şekilde zan altında hissederim ve sizden çok çok ÖZÜR DİLERİM.. Neolur bunları büyüklerimize yapılmış bi saygısızlık olarak görmeyin,
tekrar çok özür diliorum..
EN KISA ZAMANDA SİZİ TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK DİLEĞİYLE...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt AÄŸu 18, 2007 7:04 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Harika bir karikatür diye nitelendiriyorum hatta karikatürün üzerinde bir konuşma balonu hayal ettim yazı şöyle;

'' parçaları bir araya getirebilene aşkolsun ! ''

Teşbihte hata olmaz ya aynen öyle bu günki halimize ayna olmuş bu karikatürdeki ''puzzle''.

Parçaları bir araya getirmeye çalışmak için yol uzun ve meşakkatli.

Biz eskilerin yaptığını yapmayalım ''wunafe '' geçmişe çok şey kazandırmadı bizi de tekerrüre götürür haydi puzzle' ı tamamlamak için kartopunun yuvarlanırken kendisine yeni tanecikler eklemesi misali yeni katılımlarla büyümeye bakalım, kaşımızın üstündeki göze değil olmazmı çok zor değil denemeli, biz için, bizim için...

Artık ne başımda Kalpağım,

Ne belimde Gümüş Kamam,

Atlarımızıda vurdular.

Ama hala saçlarım Güneş boyalı,

Gözlerimse vadi yeşili.

Ve bedenimin ONURLA taşıdığı,

Mızıka kokulu bir ÇERKES yüreği...

Sosran MAZE

Sevgi ve Saygılarımla

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi