Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cum Şub 10, 2012 4:14 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 21 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: LÜTFEN SİTEYE ÜYE OLUN
İletiTarih: Cum Tem 09, 2010 9:33 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Selamünaleyküm güzel insanlar

Herhalde bu kanala sadece cerkezler üye olabiliyor yada kafkasya halki.

Bir Türk olarak buna üzüldüm, sohbet kanalina girdim bir kardesim cerkez olmadiimi örenince
ne isin var burda dedi rencide eder gibi bide ordakilerin ses cikarmamasi üzücü, amena ve sedaknda tabiki ayri bir siteniz olmasini isdiyorsunuz ic ice anlioyorum ama bunu güzelce anlatabilirdiniz neyse cani sagolsun bizim icin KafKasya bir yarimizdir. Sizler nasil Türkiye ikinci vataniz biliyorsaniz bizde KAFKASYA oyle biliyorus. (AYNI dili konusan degil ayni duygulari paylasan anlasa bilir HZ ALI) Cerkez ETHEM gibi büyük kahrmanlar bu vatan icin harkulade savasmislardir (cerkez ethem olmasaydi belki ankara olmucakti) BENIM elimde gelse onun ismini bütün TÜRKIYEMin köslerine yazardim.

AMA boyle birsey bu kanalda beklemiyordum ben cerkezleri misafir berwer biliyorum.(lütfen niyetim kimseyi krimak yada rencide etmek degildir yanis anlasilmasin, yeterki yürekler sallam gönülerimiz kavim olsun gerisi ALLAH kerim.

Paukaf güzel kardesim senin sayende buldum bir kanalda kanlidagi cecenistan videosunu izledim orda sitenide reklam etmisdin, seninle tanismak isderdim yigit insan.(ALNIN acik basin dik olsun)

Siz cerkezler cok gurlu insanlarsiniz bizdede gurur vardir isdenmedigim yerde isim olmaz.

YÜZÜNÜZDE TEBBESUM SAYGI ve sevgi eksyk olmasin

Sizleri bu alemin rabbina emanet eder davanizin hayirli vesile olmasini cenabbi haktan niyaz eylerim.

Korku aska perde askda korkuya perde insan nasil olurda ALLAhtan korkmaz onu severdee

vesselam

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 09, 2010 10:55 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

AHAP bu güzel dilek ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.

Sohbet kanalında Kafkas kökenli olmayanların olması sıkıntı yaratabiliyor. Sizin de dediğiniz gibi amaç Kafkasyalılarla bir arada olmak olunca farklı bir durum amaca ters oluyor.

Herkes bu durumu sizin kadar anlayışla karşılamadığı gibi arkadaşlarımızda size durumu izah ederken uygun bir dil kullanmamış olabilirler. Sizden ricam bunu tüm Kafkasyalılar için değerlendirmeyin.

Saygılarımla

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 09, 2010 11:03 pm 
Usta Üye
Usta Üye
kabardeyoguz

hoşgeldiniz AHAP

kusurlarımızdan dolayı bizleri affedin ve burayı ziyaretten kaçınmayın.....Allah cc a emanet olun....

"Andolsun ki o ağacın altında sana biat ederlerken Resim, o müminlerden razı olmuştur. Kalplerinde olanı bilmiş, onlara güven duygusu vermiş ve onları pek yakın bir fetihle ödüllendirmiştir.” (Fetih, 18)
Rasûlullah (sav) buyuruyor:
"Cihad amellerin zirvesidir; kubbesidir" (Tirmizî, Fezâilu'l-cihâd 22)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 30, 2010 10:04 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

bu konuda bi tavsiyede bulunmak isterim
farklı bir kaç forumda da üyeliğim var, cevap yazma kutucuğunun üzerinde kalın-italik vs. butonlarının yanı sıra birde gizle butonu var onu seçersek misafirler yazdıklarımızı göremezler yani içerikten faydalanmak için hazıra konmak yerine üye olmak durumunda kalırlar :mrgreen: eğer ekleyebilirseniz gizle butonunun işe yarayacağını düşünüyorum :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 30, 2010 12:31 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

sayın gubse

sizin bahsettiğiniz durum çerkesler için geçerli değil :)

dünyadaki tüm ulusları ayrı çerkesleri ayrı değerlendirmek lazım :)

çerkesler gizle butonunu görürse kendilerini gizler bir daha sitey girmezler

kullanıcı adı, şifre , mail adresi yazıp gönder butonuna tıklamak yeterli üyelik için herhangi bir aktivasyon dahi gerekmiyor.

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 30, 2010 2:03 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

yok aslında onu kastetmedim bunun Çerkesleri değerlendirmekle ne ilgisi var ki yanlış anladınız galiba
yani ben şu anda yazdığım yorumu misafirlere karşı gizleyebilirim ama üyeler görebilir
üye olmak her ne kadar basit bi işlem olursa olsun 'ben direk içeriğe ulaşabiliyosam üye olmaya ne gerek var?' diyenler olabilir :(
--
örneğin bazı konuların gösterim sayısına oranla yorum sayısı çok az misafirlerin tıklamalarıda dahil oluyo mu bilmiyorum ama dahilse bu buton işe yarayabilir ama her okuyan yorum yazmıyoda olabilir öylesine bir tahmin yapıyım dedim :)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 30, 2010 2:20 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

gupse_94 yanlış anlamadım takılıyorum sadece :)

görüntüleme sayısında misafirlerde dahil.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Tem 30, 2010 2:24 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

tabi daha çaylağız dimi :D
o zaman belki misafirler dahil olduğu için arada fazla fark vardır

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Eyl 28, 2010 5:27 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

AHAP kardeşim...
Geçte olsa bi kaç şey söylemek istiyorum...
Öncelikle biz çerkeslerin, bilhassa ÇERKES ETHEM hakkın daki düşünçelerin den dolayı sayğılarımı sunuyorum...
Sitede ki arkadaşlar sanırım istemeden sizi kırmışlar şahsım ve paukaf adına da sizden özürdlerim...
Bence sizin gibi şhsiyetlerin sitemiz de olmasın da hiç bi sakınca yok...
Ama şöyle bi kezat var ; Biz çerkesler olarak ne kadar saygılıysak ne kadar sevğili ve misafir perversek bi o kadar da espiriliyiz.
Bu genlerimiz de olan bişey. Şuraya gelmek istiyorum çerkes olmayan bazı arkadaşlar bu ve bunun gibi durumları yanlış değerlendire biliyorlar.
Side ki istemediler dediğiniz arkadaşların bi çoğuda buna istinaden tepki göstermişlerdir...
Ama bizim adetlerimiz de şuda vardır; Evimize gelen herkes baş tacıdır... o sebebten dolayı sizden tekrar özürdilrim...
Son olarak bişey daha eklemek istiyorum; ETHEM BEY BU ÜLKE İÇİN SAVAŞMIŞ GAZİ OLMUŞ DEĞERLİ BİR SAHSİYETTİ...
NE YAZIK Kİ İSMET PAŞA VE ONUN KURU KAFA KURMAYLARI ÇERKES ETHEM BEYİ ÜLKEMİZE VATAN HAYİNİ OLARAK AKSETTİR Dİ...
SADECE ETHEM BEY OLARAK DEĞİL AYNI ZAMAN DA ÇERKES ETHEM BEY OLARAK BUDA TARİHE ALTIN HARFLERLE KAZINDI...
TARİHTE Bİ ÖRNEĞİ DAHA YOKTUR...
BİNLERİ KATLEDEN ABDULLAH ÖCALAN KÜRT ÖCALAN DİYE ANILMIYO, ANILMAMALI DA...
AMA BU VATAN İÇİN CEPE CEPE SAVAŞAN ÇERKES ETHEM BEY VATAN HAYİNİ OLUYOR BUNU AKLIM FİKRİM ALMIYO...
SİZ ETHEM BEYİN TORUNU DEĞİLSİNİZ AMA İNANIN TORUNLARININ GURUR KAYNASINIZ SİZİ GÖNÜLDEN KUTLARIM...

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Kas 04, 2010 12:54 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
tatarmo

böyle bir site acmışsınız üye olunmazmı :) :)

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 21 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi