Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cum Şub 10, 2012 3:10 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 104 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: FORUM RÜTBELERİ
İletiTarih: Per May 28, 2009 10:23 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye
19luadige

bende azim mazim kalmadı sıkıldım Very Happy az biraz azmim olsaa ben gözdenin tahtına oturudum Very Happy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Haz 06, 2009 11:33 am 
Usta Üye
Usta Üye
kabardey_kemalist

Bu site normal bir forum sitesi olmaktan çok tam bir kültür birikim sitesi olmuş artık.....Kendi kültürümüzün yaşatılması adına bu siteyi akıl edipte kuranlara ve site üyelerine saygılar.... Ha Marje...!

Resim

Yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanlar, çalışmalarının denetlenmesinden, karşı fikirler ortaya atılmasından ve tercihleri üzerinde münakaşa yapmaktan zevk alırlar.
( M.Kemal ATATÜRK)

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Haz 06, 2009 11:50 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

kabardey kemalist uzun zamandan beri yoktun..hoşgeldinnnnn

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Haz 09, 2009 11:17 am 
Emektar Üye
Emektar Üye

Forum rütbelerinin davranışlarla da bağlantılı olması gerekmezmi gençler?

Sitelerimiz aynı zamanda Xabzelerimiz üzerine hassasiyetler inceliğinden de olması gerekmiyormu?

Bir kaç gündür takip ediyorum bir bayan büyüğünüz, bir şekilde kırılmış,incilmiş gönül koyucu olmuş.

Adalettete küçük büyük olmaz,burası tartışılır, adil olmak adına haksız taraf usulüyle ikaz edile bilir.Bu konuda gençler olarak çabanız var bu da takdir götürür.

Adaletin icra şeklide saygı çerçevesi muhafazasında olması gerekmezmi ve özellikle bizim kültürel anlayışımız usturubi siteleşme formatlarımız da.

Benim dikkatimden kaçmışta olabilir, siz gençlerin anlayışı ve takdiri de muhakkak meseleye daha yakın olmalarınız bakımından benim için çok önemli.

Fakat burada hadiseye direk muhatap kızımız,kardeşimiz bir şekilde bu büyüğünüzden özür dileyip, medeni cesaretini de özgürce kullanıp usulüyle haklılığını/haksızlığını dillendirmesi gerekmezmi?

Hazırlanmış bir site formatı,maddeleştirilmiş yapılanma kuralları vardır muhakkak,tesir edici etkileyicilik adına bunları yazmıyorum, bir görüş kabul edin lütfen.

Fakat geleneklerimizi muhafaza etmek,yönlendirmek için gönül alıcılığa yönelik hal ve tavırlarıda bir süre koyuş sonunda olumlu işlerliği olmadığı zaman rütbeyi etkileyen yaptırıma dönüşse ciddi,bağlayıcı ve hoş bir tarafı olmazmı adına bu görüşüm.

Saygılar paukaf halkı, biz bir aileyiz 8000 kişilik, dargınlıklarımız,haşarılıklarımız,farklılıklarımız ile büyüyen hane mensuplarıyız.

Bir evin çocukları gibi bu çatı altında geleceğe doğru büyüyor ve yürüyoruz.Her çakışma,tartışma hallerimiz,fikir alış verişlerimiz, geleceğe dair olgunlaşmalarımıza,kaynaşmalarımıza,içiçeliklerimize vesile olur inşallah.Bir tek kişiyi ve bir tek gönlü kaybetmeye tahammülümüz olmamalı..........

Selamlar.

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Haz 09, 2009 11:24 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

decenqua yazdı:
Forum rütbelerinin davranışlarla da bağlantılı olması gerekmezmi gençler?

güzel bir düşünce abi bu...davranışlardır kişiye anlam katan..değer veren..

53 yaşındaki bayan ablamız...sohbet odasında sanal alemde..kimse kimsenin cinsiyetini yaşını anlayamaz ..yaşı sorulduğunda cevap verseydi kendinden küçüklerin sözde yanlışına maruz kalmazdı...ben 34 yaşındayım ve sohbet odasında herkes bilir..gözdenin bu zamana kadra bana bir hatasını görmedim...ki....53 yaşındaki birine neden hata yapsın..
kendini ifade etmeyen insanların başka düşünceleri vardır demekki..ben sohbet odasında adımı yaşımı herkes bilir..soran olursada söylerim..ve herkes abla der..
ama diğer ablamız ..ki gerçekten 53 yaşındaysa..yaşı sorulduğu halde defalarca söylemediyse..abi ben bunda ark niyet ararım..siz ne düşünürsünüz bilmem..hata varsa eğer..bu hata tek taraflı değil

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Haz 09, 2009 11:59 am 
19luadige yazdı:
bende azim mazim kalmadı sıkıldım Very Happy az biraz azmim olsaa ben gözdenin tahtına oturudum Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sayfa başı

İletiTarih: Sal Haz 09, 2009 12:11 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
ratKo_pşaşe

sadece sen diil bende ardniyet ararım abla ve eminim gözdede öyle algıladı en doğrusunu yapmış başarılarının devamını dilerim ortak Very Happy Surprised

EN BÜYÜK ASKER BENİM ASKER =)) HADİ BAKALIM İSTANBUL SEN Mİ BÜYÜKSÜN YOKSA O ^ MU

Resim

Çerkes Müzikleriçerkez adige abaza çerkes kafkasya kuzey indir dinle mp3 haber tarih site

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Haz 09, 2009 12:19 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

ki gerçekten 53 yaşındaysa..yaşı sorulduğu halde defalarca söylemediyse..abi ben bunda ark niyet ararım..siz ne düşünürsünüz bilmem..hata varsa eğer..bu hata tek taraflı değil
------------------------------yava-----------------

Evet hayatta hazırlıklı bir şekilde olaylara müdahale anlamında art niyetli tavırlar olabilir veya takınmışlıklarımız olmuştur v.s.

Burada Adil olmanın,Adaleti sağlamanın sırf büyükten olan yanalığına görüşlerimiz yok.

Adalet terazisinde yaş,cinsiyet,konum, mevki söz konusu değildir muhakkak.

Bir şekilde daha sonra yaşının itirafı söz konusu, işte burada bu gecikmiş itirafa hürmeten bir özür gerekir bence.

Ve bir doğrunun tecellisine de vesile oldu bu karmaşık durum.

Demekki sanal ortamdaki tanışmalarımızda, kendimizi tanıtma detaylarında doyurucu,teferruatlı olmamız gerekiyor.Bu tür arap saçı hadiselerin cereyan etmemesi için.

Hadiseyi hayrın güzelliğne vesile kabul edip, yeni gelenekleşen,alışkınlaşılan bu sanal tanışmalar ve sohbetlerde açık oluşlarımıza, ifadelerimizde kendimizi format gereğince en ince ayrıntılara kadar tanıtmalara dikkat edelim.

Bence özür ve savunma şart...........

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Haz 09, 2009 1:21 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye
19luadige

ne güldün gözdee dua et azmim yokk:D

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Haz 10, 2009 12:03 pm 
Neutral ben mi 53 yaşındaki bir bayana saygısızlık etmişim .... tam olarak anlamadım konuyu

eğer gerçekten yapmışsam böyle bişey hatasızda olsam özür dilerim ....

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 104 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi