Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Per May 24, 2012 5:51 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 65 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: MÜZEMMİL SÜRESİ
İletiTarih: Sal Şub 02, 2010 7:18 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

esas yazdı:
bu başlıın amacı neydi

konuşmak..hani biizm hiç yapmadığımız ...hep birlerinin güdümüyle yaşadığımız hayatların ,düşüncelerin..maneviyatların konuşulması...

konuşmaktan korkuyorsan..dinden çıkarım veya beni aforoz ederler diye...
uzaklaş...hiç arkana bakmadan bence Laughing

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 02, 2010 7:23 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

ne die uzaklaşaım,
burdaim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Şub 02, 2010 7:24 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

yava yazdı:
bu arada recep abi..decengua hiç yorum yapmadı..en son sebetay olarak fişlendiği için olabilirmi.. Laughing Laughing Laughing

seni de mesai saatlerinde forum sitelerne takılıo die fişleycekler Laughing
dikkat

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 03, 2010 10:19 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

esas yazdı:
seni de mesai saatlerinde forum sitelerne takılıo die fişleycekler Laughing
dikkat

fişleyemezler... Laughing Laughing

ben çalışkan bir abhazım... Laughing Laughing

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 03, 2010 10:44 am 
Emektar Üye
Emektar Üye

bu arada recep abi..decengua hiç yorum yapmadı..en son sebetay olarak fişlendiği için olabilirmi..
-----------------------------------------------------

yava kardeş bazen kendi kendime gülüyorum,konu açılımlarında biraz ortalık hararetlensin,bir sürü fikirlerin konuşulmasına vesile olunsun,kalıplaşmışlıklardan,tabulaşmalardan uzaklaşılıp farklı tahliller,izahlar yapılışlarda olsun niyetine çıkışlarım var bazen bunun farkındayım.Bazen anlamışlıkların dışında,senin,benim,onun nasıl anladığını yakakalamalarda çok önemli diyede düşünüyorum

Fakat şunuda kabul ediyorum, belkide her konuya bilip bilmeden zıplıyorum.Onun için şu kararı verdim, okumaya,takip etmeye,anlamaya daha bir ağırlık vereceğim.Bu anlamda sizin güzel sohbetinizi okumuyorda değilim,faydalanıyorum da.Tlepsh ve sen iyi gidiyorsunuz.Konuşmalarınız sürekli Kuran Eksenli olması beni daha bir cezbediyor....

80 arkadaşımada teşekkür ederim,her ikaz belkide insanın kendini gözden geçirmesine vesile.Kendime ait ne söylediysem Allahın bildiğini kuldan saklamama ilkem doğrultusundaydı.Ya söylersin,ya söylemessin.

Anavatandan çıktığımızdan beri bana kadar hiç başka halklarla evlilik olmamış.Bunu çok iyi biliyorum.Çerkesler arasında,K.Kafkasyada mesela Sabataylar varmıydı onu bilemiyorum tabi.Olabilirmiyiz bilemiyorum.Fakat yaşlılarımızın muhabbetlerini hatırlarımda,her hal anne tarafım daha geç Müslüman olmuş.Rahmetli dedem Dedesinin babasının Müslüman olduğunu,kardeşlerinin Hristiyan olduğunu,onlara Müslümanlığı kabul ettiremediği için çok üzüldüğünü dedesini anlatan muhabbetlerini hatırlarım akranlarıyla.(Kafkasyadayken)

Sebetaylığım muamma.....Şeytani fikirlerim konusu, gözden geçiriyoum......

Yaw her konuşmalardada bir laf var hani ''Öküzün altında buzağı aranmazki''Buzağı sütten kesilene kadar anasının, yani ineğin altında dolaşır.Bak şimdide Buzağıdan,inekten bahsettim şimdide Yahudi demesin sakın 80 kardeşim bana........ Mr. Green

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 65 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi