Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Per May 24, 2012 5:41 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 34 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: MEVLİD KANDİLİ
İletiTarih: Cum Åžub 26, 2010 5:13 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

Ben şahsen bu siteye üniversiteli olmadığım halde sırf Kafkasyalı soydaşlarımla , kandaşlarımla , candaşlarımla iletişim kurmak ve millet olabilmenin paydalarını paylaşmak için burdayım.

Hiçbirimizin bu sitede amacı ümmet olmak olmamalı! Ümmet olmak isteyenler için yüzlerce değil binlerce site mevcut , hem de bütün mezheplerin , tarikatların , cemaatlerin , ulemaların!

Türkiye'de doğdunuz hasbelkader müslüman oldunuz , Kafkasya'da doğmuş oldaydınız belki de hrıstiyan katolik ve ortodoks da olabilirdiniz. Hatta ateist de olabilirsiniz ki ne olursanız olun bu hiç de önemli olmamalı!

Amacımız müslüman veya herhangi bir mezhep üyesi veya herhangi bir din mensubu olmak değil ; hele hele kimseyi din değiştirmeye , mezhep değiştirmeye zorlamak olmamalıdır.

Bu nedenle din eksenli yazı yazan arkadaşlardan ricam , din konularında yazı yazmakra ısrarcı olmasınlar , forumu din mezhep tartışma platformu haline getirip yok yere ayrılık rüzgarları estirmeyelim. Bizler Canlar Ülkesinin çocuklarıyız , kardeşiz , canız , candaşız.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Åžub 26, 2010 5:41 pm 
Usta Üye
Usta Üye
konfederat

Allah Allah,az önce yazdığınız mesajların bir kısmını bir daha inceledim;çoğu dini içerikli,içlerinde bir de şiir var;şimdi de din eksenli yazı yazmayın diyorsunuz Arrow

İnanın kafam karıştı Question

Resim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Åžub 26, 2010 5:58 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

iisgor kardeş burası serbest alan ve dini bölümler olduğu için dini fikriyat daha bir öne çıkıyor haliyle.Sadece sohbetlerle paylaşım.

Dediğiniz,demek istediğinize kesin katılıyor ve öncelik önceliklerimiz arasında olmalıdır da inanıyorum.

En geniş kısım, site içeriğinde, zaten esas dertlendiğimiz konuların satır başlıklı bol sütünlar bölümü değilmi.?

Demek istediklerinizden ötürüde en çok vakitlerimizin ayrıldığı bölümler o kısımlar olmalı vede kendi tespitim zatende öyle.

Hatırlatmanız; inceliğiniz ve hassiyetle uyarınızdır, teşekkür ederim şahsım adıma. Surprised

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Åžub 26, 2010 6:38 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

konfederat yazdı:
Allah Allah,az önce yazdığınız mesajların bir kısmını bir daha inceledim;çoğu dini içerikli,içlerinde bir de şiir var;şimdi de din eksenli yazı yazmayın diyorsunuz Arrow

İnanın kafam karıştı Question

Kafanız karışmasın Kardeşim... Bazı Kardeşlerimiz kendi inançları doğrultusunda din eksenli yazılar yazmışlar . Tabii bu yazıların menşei kendi fikirleri olmayıp Kur'an dışında hadis külliyatına dayandığı için Tlepsh tarafından irdelenmiş ve benim tarafımdan da Tlepsh'i destekler mahiyette tepkilenmiştir. Sizin de hatırlattığınız üzere yazılarım olmuşsa da , görebildiğim kadarı ile din eksenli yazıların yazılmaya devam edilmesi halinde hiç arzu edilmeyen tarafların doğuşuna sebebiyet verilecektir. Bizlerin buradaki duruşu , taraf oluşu , dini inançlarımızın ve bilgilerimizin ne olup olmadığına bağlı olmamalıdır. Paydamız din değil , Kafkasyalılıktır. Din eksenli yazıların yazılmasına devam olunması , bilgilerin paylaşılmasına değil , ayrışmanın körüklenmesi yönünde olacaktır. Dini tartışmak , biz Kafkasyalıların gündemi olmamalıdır. Önemsememiz gereken çok daha önemli gündem maddelerimiz var. Araştırmalarımızı , fikir atılıımlarımızı , bilgi dağarcığımızı , diasporanın ve Kafkasyanın geleceğini belirleyebilmek için yönlendirip kullanalım.

Bu nedenle bir ricada bulundum. Kabul edip etmemek tabii ki forum üyelerinin bileceği bir konudur.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 34 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi