Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Per May 24, 2012 5:39 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 105 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: MAUN SÜRESİ
İletiTarih: Çar Şub 03, 2010 7:56 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

esas yazdı:
bunnar küçük meseleler diorum
namaz, üzerinde çok düşünülmesi gereken bi konu
ama 50den deil ta 50trilyondan 5e inmiş bize ne
Doğru katılıyorum. "Bize ne!"

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Şub 03, 2010 8:39 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

Tlepsh senle doğru anlaşamıoruz
sanalda yazışarak deil, inş. bigün yüzyüze bu konuları açmak üzere görüşürüz.

dinin tartışmalı konularna gircek kdr donanımlı olmadıkça bu konuları tartışmanın sakıncalı olcaını düşünüorm sdc
böle konulara kafa yorcaksak önce özü iice kavramalıız

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 10:01 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

esas yazdı:
sanalda yazışarak deil, inş. bigün yüzyüze bu konuları açmak üzere görüşürüz.

ürdüne kalkan ilk uçak seferini takip et esas.... Laughing Laughing Laughing Laughing

dayanamadım ama ne yapayımmm Laughing Laughing Laughing

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 11:27 am 
Usta Üye
Usta Üye

şıracının şahidi bozacı misali...halen daha inatla haksız olduğunu bildiğin halde bu tutumundan vazgeçmeyen zeytinyağı kıvamlı tlepsh kaybettirmeye çalıştığın değerler kazanacaklarının yanında devede kulak bile değil bu kadar inadı kafkasya ve adigeler için ne yapabilirim diye yorsaydın şimdi çok farklı konuları tartışıyor olacaktık.....neden diğer dinler ve inançlarla bu kadar uğraşılmazda islam ile bu kadar uğraşılır bilgi yüklü merkebler bu inancı bu kadar bulandırmaya çalışır kişi neye inanıyosa inanabilr kimse kimsenin inancı ile alakalı yok aslında şu var ama bu yok sen yanlış biliyosun bu böyledir demeye eğer ehil değilse ne hakkı ne haddi vardır ki ehil olan kimselerin tutumu ve davranışı yukarıda örnekleri olan davranış zaten değildir..inandığın gibi yaşamazssan yaşadığın gibi inanırsını haklı çıkarma çabası mıdır onu da çözemedik.vel hasıl kelam bu mevzu kıyamete kadar uzar gider ki zaten bu zaman kadar da 1400 küsür yıldır olduğu gibi her zaman olucaktır e kıyametede fazla kalmadığı düşünülürse kimsenin uçak seferlerini takip etmesine de gerek yok orda zaten herkesin çok bol zamanı olcak...ALLAH HERKESİN İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN.....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 11:45 am 
Emektar Üye
Emektar Üye

abrek80,
Başkalarına hakaret etmeyi bırak.
...ALLAH SENİN DE İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN...

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 11:54 am 
Emektar Üye
Emektar Üye

neden diğer dinler ve inançlarla bu kadar uğraşılmazda islam ile bu kadar uğraşılır bilgi yüklü merkebler bu inancı bu kadar bulandırmaya çalışır kişi neye inanıyosa
-----------------------------------------------------------------

Diğer dinler bizim meselemizmiki oğraşalım.Burada Kuranı Çalışıyoruz.Bak ben çekildim,gönlün olsun diye abrek80 kardeşim.Sırf Kuran anlatılıyor,anlamaya çalışılıyor.Varsa bir eleştirin şu şu ayetleri yanlış anlatıyorsun,tercüme ediyorsun Tlepsh dersin.Belgelersin....

Sizi ne rahatsız ediyor onuda anlayamadım abrek80 kardeşim.Yani Hadis takviyeli konular,mealler yok omu rahatsız ediyor anlayamayorum.Bir Şevk var,hakikatten samimiyet var bilgileniyoruz,Kuranın ne demek istediğini,bizlere neler tavsiye (Emrettiğini) ettiğini anlamaya çalışıyoruz.Yanlışmı.

Veya sizde katılın.Çürüterek,öğreterek,yanlışları doğrultarak V.S....

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 12:02 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

ben cevap yazana kadar..cevap verişlmiş abrek80 ne..çok üzücü kelimeler bunlar...

üniversiteyi ilk kazandığım sene kredi ve yurtlarda kaldım...odama girdim eşyalarımı yerleştiriyorum..malatyalı bir arkadaşım vardı..halende görüşürüz..sohbet esnasında ben ateistim demişti...gerçektende öyleydi..
biz ramazanda oruçluken onlar karşımızda yerdi içerdi...zamanla saygı duymayı öğreniyorsun farklı fikirlere..sosyalleşmenin gereği..
bizde bu forumda dini konularda...bilgi alışverişi yapıyoruz...isteyen karşısındakinin fikrine evet der..istemeyen demez..kimse kimseye burda zorla bir fikri empoze etmiyor...
ben tlepsin her dediğine katılmadın...oda bizimkilere..ama aynı fikirdede buluştuk...insan olmanın özelliği bu..
ama hakaret farklıdır..
bir çerkese..thamatesi sayılacak birine sırf kendi fikrine ters düştü diye...bilgi yüklü merkep...demesini kınıyorum...
sizden bir çerkes olarak utandım
saygılarımla

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 12:04 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

ürdüne kalkan ilk uçak seferini takip et esas..
-------------------------------------------------

Veya Dubai,Bahreyn,Sudi arabistan ofisleri olabilir randevu adreslerin.Mekik dokursun artık,ışık diplomasisi koyarız bu çabanın adını Esastan........ Surprised

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 12:10 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

bilgi yüklü merkep...demesini kınıyorum...
sizden bir çerkes olarak utandım
-----------------------------------

Küçüğede saygı (Örnek olmak için) gereği,bu inciti ve bayağı kelimeyi kullanarak yapmış olduğu densizliği ifade etmekten alıkoydum kendimi.Akranlığnız tahminimden tam açıklık getirişin yakıştı.Ve Xabze ölçülerinde usul takibin ve izahın incelikti yava kardeşim.....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Şub 04, 2010 1:20 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Alıntı yapıp taşıyabileceğin yazılardamı yok abrek80 kardeşim?

Müdavimi olduğun,Diğer sitelerimizdeki yorumsal yazılarınıda (sözlerinide) okuyorum bazen.Hem fikirliğini yoruladığın sözlerini (yazılarını) de görüyorum.Taşı buraya,tartışılmaya,konu açılımına (larına) vesilesindir o zaman.

Bir şeyler yap, ama hakaret etme.....Keşke beni merkeplikle itham etseydin,çünkü bende birazcık her telden çalma huyu varda......Sırf kitabın göbeğinden gayret gösterene bu......Olmadı yani........

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 105 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi