konfederat yazdı:
Benim sorum şu,intihar eden müslüman kişinin durumu ne olacaktır;cezasını çekip cennetlik mi olacak yoksa ilelebet cehennemde mi kalacaktır?
Tevrat
Hakimler 16:23-31
Şimşon'un ÖlümüHak.16: 23 Filist beyleri ilahları Dagon'un onuruna çok sayıda kurban kesip eğlenmek için toplandılar. "İlahımız, düşmanımız Şimşon'u elimize teslim etti" dediler.
Hak.16: 24 Halk Şimşon'u görünce kendi ilahlarını övmeye başladı. "İlahımız ülkemizi yakıp yıkan, Birçoğumuzu öldüren Düşmanımızı elimize teslim etti" diyorlardı.
Hak.16: 25 İyice coşunca, "Şimşon'u getirin, bizi eğlendirsin"dediler. Şimşon'u cezaevinden getirip oynatmaya başladılar, sonrasütunların arasında durdurdular.
Hak.16: 26 Şimşon, elinden tutan gence, "Beni tapınağın damını taşıyansütunların yanına götür de onlara yaslanayım" dedi.
Hak.16: 27 Tapınak erkeklerle, kadınlarla doluydu. Bütün Filist beyleri de oradaydı. Üç bin kadar kadın erkek Şimşon'un oynayışını damdan seyrediyordu.
Hak.16: 28 Şimşon RAB'be yakarmaya başladı: "Ey Egemen RAB, lütfenbeni anımsa. Ey Tanrı, bir kez daha beni güçlendir; Filistliler'den bir vuruşta iki gözümün öcünü alayım."
Hak.16: 29 Sonra tapınağın damını taşıyan iki ana sütunun ortasındadurup sağ eliyle birini, sol eliyle ötekini kavradı.
Hak.16: 30
"Filistliler'le birlikte öleyim" diyerek bütün gücüylesütunlara yüklendi. Tapınak Filist beylerinin ve bütün içindekilerin üzerine çöktü. Böylece Şimşon ölürken, yaşamı boyunca öldürdüğünden daha çok insan öldürdü.Hak.16: 31 Şimşon'un kardeşleriyle babası Manoah'ın bütün ailesi onun ölüsünü almaya geldiler. Şimşon'u götürüp babasının Sora ile Eştaol arasındaki mezarına gömdüler. Şimşon İsrail'i yirmi yıl süreyle yönetmişti.
Intihar saldırılarının aslı Tevrat'ta mevcuttur.