|
|
Senle yaşarım, senle ağlarım Senin yokluğun yakar sızlarım Sen olmayınca inan dardayım Nerdesin şimdi nerdesin canım
Gözlerimde yaş kalmadı benim Kan ağlar artık mahsun gözlerim Sensiz ne garip geçer günlerim Nerdesin şimdi nerdesin efendim
Sen benim özümde sen benim sözümde Tebessüm kalmadı bu kara yüzümde Zaman gelir bir gün azrail elinde Can verecem canım nerdesin sen nerde
Seni bulamadan göçersem dünyadan Halim ne olur benim affetsin yaradan Sen yokken ben zevk alamam hayattan Huzurum kalmadı çıkıver karşımdan
Gel artık hasretim dağları geçti Gönlüm aşkta ol seni seçti Sevmedi kimseyi hiç sevemedi Nerdesin ki hasretin gönlümü deldi.
Derdime çare bulamam ben artık Seninle yaşadım seninle son artık Seni tanımayan insanlara yazık Nerdesin efendim nerdesin dön artık
Halime kimseye arz edemez oldum Dünyanın peşinde koşmaktan yoruldum Bıraktım dünyaya aşkında kayboldum Nerdesin efendim aşkınla kavruldum
Yüreğime söz dinletemem çünkü o aşık Garip murat sensizliği neylesin artık Seni bulmadan bana olmadan yazık Dayanacak gücüm kalmadı ne olur gel artık.
_________________ Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir
|
|