decenqua yazdı:
Bu çok zor iisgor.Ben geçen hafta birini kaybettim.

Artık olmayacağını anladım,çok zor..... sonun başlangıcını belki sürgünden bir kaç yıl sonra gördük,zaten yaşıyoruzda değilmi,belki 20-30 yıl sonrada bittiğini göreceğiz.Çok zor çok iisgor.

Gidene Allah rahmet eylesin , kalana Allah , sabırlar ihsan eylesin , Dostum.
Çok zorları başarmak bizim karakterimizdir.
Yüzyıllar boyu ellerinde top tüfek olmadan kahrolası ruslara karşı toprağını korumak , müdafaa etmek çok zordu ama çok zoru başardılar , yurtlarını korudular.
Acımasız dalgalarına rağmen bebelerini denize gömen ninelerimizin göz yaşları ile kahrolası karadenizi aşıp sürgüne gelmek çok zordu ama zoru başardılar , zoru başardılar ki bizler burada hayattayız.
Her türlü yokluğa ve yoksulluğa rağmen Vlasdislav Ardzınba'nın , Abhazya'nın bağımsızlığını ilan etmesi çok zordu ama O yiğit insan çok zoru başardı ve artık Abhazya artık ilelebet bağımsız!
Şimdi gerçekten zor olanı başarmalı gençlerimiz. Kafkas kartalı söylemler ile yok bahasına canlarını feda etmemeyi öğrenmeliler , bilim tahsil edip , bilim insanı olmalılar. Bilimsel çalışma gruplarında bir araya gelip bilimsel proje üretip , kafkasya adına bilimsel buluşlara imza atmalılar.