Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Sal May 22, 2012 9:23 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: NERELİYİZ
İletiTarih: Cmt Mar 06, 2010 5:53 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

çoçuklarım ve torunlarım bu topraklar üzerinde nesillerini devam ettirecekle
-----------------------------------------------------------------------------iisgor------

Bu çok zor iisgor.Ben geçen hafta birini kaybettim. Crying or Very sad Artık olmayacağını anladım,çok zor..... sonun başlangıcını belki sürgünden bir kaç yıl sonra gördük,zaten yaşıyoruzda değilmi,belki 20-30 yıl sonrada bittiğini göreceğiz.Çok zor çok iisgor. Sad

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 06, 2010 6:55 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

decenqua yazdı:
Bu çok zor iisgor.Ben geçen hafta birini kaybettim. Crying or Very sad Artık olmayacağını anladım,çok zor..... sonun başlangıcını belki sürgünden bir kaç yıl sonra gördük,zaten yaşıyoruzda değilmi,belki 20-30 yıl sonrada bittiğini göreceğiz.Çok zor çok iisgor. Sad

Gidene Allah rahmet eylesin , kalana Allah , sabırlar ihsan eylesin , Dostum.

Çok zorları başarmak bizim karakterimizdir.

Yüzyıllar boyu ellerinde top tüfek olmadan kahrolası ruslara karşı toprağını korumak , müdafaa etmek çok zordu ama çok zoru başardılar , yurtlarını korudular.

Acımasız dalgalarına rağmen bebelerini denize gömen ninelerimizin göz yaşları ile kahrolası karadenizi aşıp sürgüne gelmek çok zordu ama zoru başardılar , zoru başardılar ki bizler burada hayattayız.

Her türlü yokluğa ve yoksulluğa rağmen Vlasdislav Ardzınba'nın , Abhazya'nın bağımsızlığını ilan etmesi çok zordu ama O yiğit insan çok zoru başardı ve artık Abhazya artık ilelebet bağımsız!

Şimdi gerçekten zor olanı başarmalı gençlerimiz. Kafkas kartalı söylemler ile yok bahasına canlarını feda etmemeyi öğrenmeliler , bilim tahsil edip , bilim insanı olmalılar. Bilimsel çalışma gruplarında bir araya gelip bilimsel proje üretip , kafkasya adına bilimsel buluşlara imza atmalılar.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Mar 06, 2010 8:02 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

Gidene Allah rahmet eylesin , kalana Allah , sabırlar ihsan eylesin , Dostum
-----------------------------------------------------------------------------iisgor-------

Evet dava evladım bencilliğiyle değil,evlatlarımızın istaikbalinin endişesiyle yürümeli,yürütülmelidir.

Hayat zaten bu konuda rıhtımın kenarında tet noktasına getirmiştir bizi,bizleri.Tabiki limandan demir alıp gidenlere ufuka doğru yol alışlarında ve kayboluşlarında sadece el sallyacağızdır.

Bize rıtımda ayakta kalmaya çalışan nesillerimizdir lazım olan,limandan uzaklaşıp gidenlere değildir ihtiyacımız ve itibarımız.

Gidene güle güle,yolun açık olsun demekte adettendir.

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 13 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi