Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Sal May 22, 2012 9:10 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: KİM NE OLSUN
İletiTarih: Pts Nis 05, 2010 2:56 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

axakuyt aştıbj yazdı:
kim ne olursa olsun....

ben muhasebeci olarak kalayım...bu yaştan sonra başka meslekle uğraşamam.. Laughing

axakuyt aştıbj kardeş mesleklerimiz gaile-i,baskın kültür karşısında durmumuz izafidir.Baskın Kültürün asimilasyonik haline izafiyet teorileri üretmek lazım. Mr. Green Meslekler edinilgen,biri olmassa biri olur.Bak ben Usta seramikciydim,hayat bir ara Muhasebecilik yaptırdı 22 sene,şimdi tekke bekçisiyim. Mr. Green Hayati öncelik gidilgenleşen kültürümüz üzerine olmalı Wink

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 05, 2010 3:48 pm 
Usta Üye
Usta Üye

işçisin sen işçi kal.... Razz

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 05, 2010 5:16 pm 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

abrek80 yazdı:
işçisin sen işçi kal...

kısaca......
ameleyim...
başkalarının cebine giren paranın hesabını yapan bir amele Sad Sad

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pts Nis 05, 2010 7:59 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

iişte bizlerde mücadelemizi işçi sınıfının eşitliğ üzerine yapıyoruz ama işçilerde kapialin tusağına düştüler ama helal olsun kpitalistlere öyle bir ssistem kurmuşlarki kendi sistemlerini sömürdükleri kölellerine korumalık yaptırıyorlar . kahrolsun kapitalizim kahrolsun emperyalizim

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Nis 07, 2010 11:21 pm 
Yönetici
Yönetici
Bramkhan

Öğrenci de ben olurum. İyi final çalışırım ( :

Özledim herkesi ya, çok hem de Smile

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 08, 2010 9:45 am 
Onursal Üye
Onursal Üye
axakuyt aştıbj

bizde seni özledik meryemcim...
geçen gürcan dayı ile görüştük..haziranda kirazlar olsun..)))))afyondayız...

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Per Nis 08, 2010 4:18 pm 
Yönetici
Yönetici
Bramkhan

Gelin tabii ya hepiniz gelin hepiniz Smile

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 09, 2010 8:28 am 
Azimli Üye
Azimli Üye
sskp

Biz adigeler kendi toplumumuz içinde xabzelerimize uymakla sorumlu, adigeliğimizin bize yüklediği görevleri yapmakla yükümlü birer adige ferdiyiz; diyer taraftanda yaşadıgımız toplun içinde bize çelişen şeyleri bile görmemezlikten gelmek zorunda kalan, haksızlık karşısında doğryu söyleyince suçlu olan, işyerinde yalakalık yapmadığı (yapamadığı) için ciyersizlerden daha kıymetsiz, dogru bildiğini her yerde dürüstçe söylediği için sevilmeyen, çalıp çırmadığı için akılsız herkese yardım etmeyi insanlık gereyi olarak gördüğü için aptal............................................. Exclamation Exclamation

biz böyleylz malesef............. ............

istesekte istemesekte... Exclamation

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cum Nis 09, 2010 10:08 am 
Azimli Üye
Azimli Üye

sskp beni anlatmış. Surprised

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 29 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi