verecek cevabım varda nie böle gergin bi şekilde başalayarak mesaj yazmışsınız anlamaım doğrusu

her neyse.Hz ademe kadar dayandırmak değil bu bizimde bi geçmişimiz olduğunu bilmek anlamak.
Hattiler atamız çıkarsa bütün dünya iadei itibar mı yapar?böle bişey söz konusu değilki zaten.Hattiler atamız olduğu bilinince herşey bie anda yoluna gircek die bi vaatte bulunmadı kimse.Sadece bizimde bi tarihimiz var dedik hattiler zamanına kadar ve hatta hattilerden daha öncesine uzanan.
Tarihimizden bahsetmiyecek,araştırmıcak,bilmiceksek o zamann biz hangi halktan bahsediyoruz ? Hangi geleceği kurtaracağız? Tarihimizi bi kenara koyup sadece 1864 ten itibaren mi işe başlayacağız? 1864 den öncesini soranlara ne diceğiz?
Arkadaşlar biz dünkü çocuk değiliz.bizm çok eski bi tarihimiz var.Biz 1864 te var olmadık,asıl o zaman yok olduk,yok edildik.Ve şimdi tekrar vücut bulabilmk için bugünden başlayamayız,günübirlik bi şekilde yaşayarak bugünü kurtarmaya çalışarak yarına çıkamayız.Ben sadece tarihimizden,tarihimizdeki bi aralıktan bahsediyorum,hattilerden.Dünyayı değiştirecek bir çözüm önerisi sunuyorum demiyorumki.Geçmişimizi bilmemiz,araştırmamız gerek,bu yanlış mı?