Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Sal May 22, 2012 8:35 am

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Re: BİLDİĞİNİZ DEJU LARI YAZARMISINIZ
İletiTarih: Cmt Kas 01, 2008 7:39 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

hep şeşen dejuları yazdık bir tanede kafe dejusu yazayım

nadire daxemi sidihaxas
hatsire yıphti sişeğojas
ar yanem kıisxinut
ar yadem kıisxinut
yeshajenuti
hatsire yıphti sişeğojas...

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Kas 01, 2008 10:49 pm 
Azimli Üye
Azimli Üye

Güzel bi başlık aslında. Bizim köye özgü birkaç ezgi var. thamatelerimizin bazen gittikleri köylerde diğer köylülerle tartıştıkları konular oluyomuş, o tartışmalardan sonra sırf o köye taş atmak için thamatelerimizin besteledikleri dejuwlar var, bazen köyde birinin başına bir olay geldiğinde o olayı komik bir şekilde anlatan o insana şaka maksatlı sataşılan dejuwların söylendiği oluyo. Buraya yazmacayağım, maksudiyeyi ziyaret edip bir düğüne denk gelirseniz orda dinlersiniz:) Maksudiyeye özgü çünkü, heryerde söylenmez Smile..

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Kas 01, 2008 10:53 pm 
Yönetici
Yönetici
tuqba

kayseri tarafından bizim arkdaşlarımız vardı onların bi dejusu vardı bilen varsa devamanı getirsin lütfen cünki baya uzunmus normalde benim bildiğim tarafı paylaşiim

kaşensizlik ırsimidir
kızlar bizden tırsimidir
......

gerisini hatıralmıyorum : )

cerkez çerkes kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz adiga abaza kuzey müzik music mp3 wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim ad köyleri düğün mahalli video kitap savaş haber güncel yeni dil sözlük çeviri kiril dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok bkd imam şeyh şamil adigey abhazya oset çeçen karaçay rusya siteleri indir dinle tarih türk makale link sohbet chat izle uzunyayla download kimdir nedir nasıl kabardey besleney şağsığ abzeh abzex hatukoy ubıh elbruz mit

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 04, 2008 9:49 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye
daşgın

mode mode mode dene dene dene meys meys meys seys seys seys tsey tsey tsey (gsey gsey gsey de olabiliyo (= ) way way..bööle bişiler söölüyoz biz ekipte ama türkçe yazamadım Very Happy

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Sal Kas 04, 2008 10:14 pm 
Acemi Üye
Acemi Üye

salam guape.

1 zı t1u şşı , tipşinaw tipşinaw tipşinaw heyhaa

2 zı t1u şşı, si kaşen daxeri si kaşen daxeri yeov vuerı egum yovar yeov vuerı egum yovar heyhaa

3 kabardino balkarya çeçen inguş osetya , si adige apsuva vorapsov kafkasya

birde zefak1u var ama yarım biliyorum ;

maf k1esi mafem rakım seşöoağ a pşaşe daxe cegum sişaağ heey , a pşaşe daaxe a pşaşe daaxe a pşaşe daaxe a pşaşe daxe vueey.

mıfedız seşş'e.düzce kalege zıgor yieme akher teynah dejıu yeşşe..abazaxer bellax dejıu ofıge.

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 15 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi