Çerkeslerin Anasayfası

Çerkeslerin Anasayfası

Ben Halkım İçin Özgürlük İstiyorum
Sistem saati: Cmt Åžub 11, 2012 2:48 pm

Anasayfa  |   Kayit Ol  |   Sohbet  |   Cerkes Muzik  |   CerkesBuL  |   Sozluk  |   Linkler  |   Kiril  |   Basinda Cerkesler  |   Sitene Ekle  |   iletisim  |  

Tüm zamanlar UTC

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: SAPSIÄž SÜLALE SEMBOL ARMA
İletiTarih: Pts Tem 05, 2010 2:49 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
_psefit_

ŞAPSIĞ SÜLALELERİ
ABREK
ACMUJ
ACUKO
AKEJ
A'KEO
ALAÅžE
AÅžHAKO
AZAKO
AYDIR
BAGE
BASTİ
BATE
BERUKH
BÄžANE
BJAGUA
BJAÅžO
ÇEMİŞO
ÇÜŞHA
DEÅžKOK
DUVE
GUÄžOJ
GUKHE
ÄžUKHEPÅž
GUMIZLEKO
GUSER
HAJEKO
HAGUPE
HAÄžUR
HAKHU
HAKHURAT
HAKUK
HA'LHAKO
HAMTEJ
HAMTEKHU
HANASUG
HANTUW
HAPAE
HAPAJUKO
HATUÅžE
HATXI
HAVKANTUKO
HIZILT
HUDİZ
HURUM
HURAKO
JADE
JANE
KANÅžAW
KHETAÅžE
KITIJ
KOBLİ
KUACE
LHAÅžE
LHIHUJ
MAFEWUD
MAMIÅž
MAUÅžE
MELİŞ
MET
MIÅžE
NAGO
NATKHO
NETAXO
NENAW
NOGAY
NUGİ
PATHUAJ
PÅžAW
RATOK
SİNENKO
SOHUTE
ÅžAJEUG
SERUÅžE
ŞHAFİJ
ŞHAŞİKO
ÅžHAVE
ÅžEGAÅžE
ÅžEHELT
ÅžERETL
ÅžEWGEN
ÅžEWOJ
ÅžHAKUMDE
ÅžHALAKHO
ÅžHONOÅžKO
ÅžIBLAKHO
TAMUKH
TAYMAZ
TEÅžU
TIKUE
THAMEZ
THATSE
THAWKHO
THAWÅžE
TLEPSUKH
TL'UJ
TURKAW
WOTAHA
WUÅžHIY
VUÇAPŞIGO
XAŞİG
XUNE
XUÅžT
YEGUAÅž
YEMZAÄž
YERGUJ
YEWFTALE
ZEÇE

Zengindir benim anadilim,dirençlidir,güçlüdür anadilim
Layık olduğun yerde değilsen,o bizim tembelliğimizdendir..!
......
Kıymetli anadilim benim,yok olursan, yok olur milletim!!!!!!!

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar AÄŸu 11, 2010 9:18 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
CERKEZKOMUTAN

Merhaba kardeÅŸlerim
Aile armamı (DAVIR SÜLALESİ)onurla taşımaya devam ediyorum

En son CERKEZKOMUTAN tarafından, Çar Ağu 11, 2010 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar AÄŸu 11, 2010 9:24 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

CERKEZKOMUTAN hoÅŸ geldiniz

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar AÄŸu 11, 2010 9:27 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye
CERKEZKOMUTAN

Teşekkürler.Ancak üzülerek gördüm ki DAVIR sülalesi gibi büyük bir sülale arması yukarıdaki listede yok.Zenginliğimizi neden azaltalım.Saygılar

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar AÄŸu 11, 2010 9:55 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

elinizde bilgi varsa onları da ekleyebiliriz

çerkez - çerkes - kafkasya - kafkas - adige - 21 Mayıs 1864 sürgün soykırım hakkında çerkeş çerkesh cherkesh 2009 2010 çerkez adige çerkes adige kafkasya adige çerkez çerkes kafkas abhaz çerkez tavuğu tavuk tarifi adiga abaza kuzey müzik music çekes çerks ahazya adge aige kafasya adiye wored tarih kültür fotoğraf foto resim bilgi isim dernekleri federasyonu ad köyleri düğün mahalli video savaş haber circassian güncel dil sözlük çeviri dernek kafder kaffed birkaf en iyi yeni çok şeyh şamil com net org tr adigey abhazya oset siteleri indir dinle tarih türk link sohbet chat izle sohbet muhabbet adiye cherkessia çerkesya yurtseverleri sitesi org net com facebook google mp3 download indir kökeni nerede nedir kimdir nasıl yeni ilk büyük eski

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 04, 2010 12:55 am 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

Çerkez kardeşlerim bir kaç soru sormak istiyorum.Atalardan babaanne dacen dedem hunca ıbuh olarak gecıyoruz dedı .Aile armalarını gösterebilirmisiniz.Aile arması savas sırasında calınmıs.Evı talan etmişler bize buyuklerımızın anlattıkları bunlardı dostlar.

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Cmt Eyl 04, 2010 8:47 am 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

teo hoÅŸ geldiniz

sitede recep abi var (decenqua) sizin sülaleden kendisi ile irtibata geçerseniz size yardımcı olur

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Çar Eyl 15, 2010 11:12 pm 
Emektar Üye
Emektar Üye

teo yazdı:
Çerkez kardeşlerim bir kaç soru sormak istiyorum.Atalardan babaanne dacen dedem hunca ıbuh olarak gecıyoruz dedı .Aile armalarını gösterebilirmisiniz.Aile arması savas sırasında calınmıs.Evı talan etmişler bize buyuklerımızın anlattıkları bunlardı dostlar.

Merhaba teo....Hoş geldin.....İlk Önce Sen Huncasın.Babannen Decen ve dolaysiyle Akrabamdır.Sende eşimin akrabası sayılırsın, çünkü o Hunca.Hunca Armasını bulman çok kolay,Hunca marka Şampuan aldınmı üzerinde sülale armanızı göreceksin.Decen Arması (Damgası) da Ubıh Armaları arasın da var bulabilirsin.

Bu arada sorayım istedim.Nerelisin?Ben Balıkesir/Gönen/Çınarlı köyündenim.Eşim Balıkesir/Manyas/Haydar köyünden.

Çerkez Müzikleri - Kafkasya - Çerkez - Google - Çerkez İsimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Çerkes Sitesi - Circassain - Cerkes.Net - Çerkez Tavuğu - Adigece Sözlük - Sohbet

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 26, 2010 8:36 pm 
Çaylak Üye
Çaylak Üye

selamlar... ben eskişehirin ağlarca köyünden Şapsığ Aslı .. sülale armasını arıyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba ? THAMEZ ve KANŞAW sülaleleri ....

Sayfa başı
 Profile bak  

İletiTarih: Pzr Eyl 26, 2010 8:46 pm 
Site Admin
Site Admin
PauKaF

Thamez Aslı hoş geldiniz. elimizde sapsış sülale sembolleri zaten malesef çok az onların içinde de sizin aradılarınızı göremedim

Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 31 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git:  

Cerkez Muzikleri - Kafkasya - Cerkez - Google - Cerkez isimleri - Adige - Abhazya - Kafkas - Circassain - Cerkes.Net - Adigece Sozluk - Video - Sohbet - Cerkez Tavugu

Haberler Haberler Site haritası Site haritası SitemapIndex SitemapIndex RSS besleme RSS besleme Kanal listesi Kanal listesi